Tudnátok nekem kicsit mesélni Big Time Rush-ról?
Mostanában egyre többet hallgatom, és nézem a sorozatukat is. Nagyon érdekelne, és szeretnék kérdezni róluk, hogy jobban megismerjem őket.
Mi a történetük? Hogyan alakultak meg?
Letudnátok nekem írni az albumjaikat? Nem tudom hány albumuk van, és azt sem mi az albumok neve. pl:one direction-nek az Up All Night, meg a Take Me Home
Mikor alakultak meg?
A tagok nevét és születési évét nagyjából tudom, de leírnátok kinek mi a kedvenc színe, csillagjegye?
Most van valamelyiknek barátnője? Ha igen melyiknek ki?
Előre is köszönöm a válaszokat, ja és ami eszetekbe jut róluk nyugodtan leírhatjátok, kíváncsi vagyok rá. ;)
A sorozat válogatására jelentkeztek és ott ismerték meg egymást. Kendall és logan már előtte is ismerték egymást. 3 nagy albumuk van: 1. BTR, 2.Elevate, 3.24/seven(most jelent meg).2009-ben mutaták be az első részt vagyis akkor alakultak.Kedvenc színt nem tudok viszont csillagjegyet igen
Kendall:skorpió
Logan:szűz
James:rák
Carlos:oroszlán
És csak Carlosnak van bnője, Alexa Vega.
+mindegyikőjüknek van testvérre
nyugodtan
szívesen válaszolok ;)
Háziállatok:
Kendall: egy malac-yuma
egy kutya-Sisi
egy kígyó és egy tekintettel akiknek nm ttudom a nevét.
James:egy husky-fox
Carlos:egy német juhász-Sidney
Logan:-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!