Mi a véleményetek Leo Howard-ról?
Figyelt kérdés
Szerintem egy köcsög paraszt aki azzal nagy hogy tud karatézni.2013. aug. 8. 13:04
1/2 anonim válasza:
Nem jön be.. Se kinézetre, se pedig belsőleg. Nem fogott meg, mint színész. Nem dobtam hátast a karate tudására sem, pedig el kell ismerni, ahhoz azért egész jól ért. Szerintem összességében nem valami nagy tehetség, és szerintem egy uncsi személyiség, mintha kicsit nagyképű is lenne. Bár nem ismerem, és nem is néztem utána interneten, de nekem ennyi jött le belőle.. Nem is akarok róla többet megtudni. Ennyi a véleményem. Cameron Boyce sokkal jobb!:D
14/L
2/2 A kérdező kommentje:
Én Mitchell Musso, Jason Dolley és David Henrie kivételével nem tartom nagynak a Disney-s fiúkat, én inkább a csajokér vok oda. (fiú vok)
2013. aug. 10. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!