Selena Gomez vagy Miley Cyrus?
Csak kíváncsiságból. Nekem egyértelműen Miley, mert:
1. Szerintem a Hannah Montana sokkal eredetibb és aranyosabb volt, mint a Varázslók a Waverly (vagy milyen) helyről;
2. Miley fel meri vállalni magát a We Can't Stop-pal (a zene nagyon jó, de a klip egy kicsit erős), valamint az új hajával.
Habár Selena is kezd vadóc lenni, a Birthday című klipje kicsit durva.
Szerintetek? :)
A Hanna Montana és a Varázslók a Waverly Placeről is egy-egy kritikán aluli selejt.
Selena Gomez a Who Says című számával lépett ki végérvényesen az ablakrepesztő Disney-p***ák (lásd Miley Cyrus, Demi Lovato stb) sorából.
A fent említett kettővel szemben neki van hangja, gyönyörű szép és a klipjei képi világát nem tölti ki a hatásvadászat, így nem is kérdés, hogy mellette teszem le a voksomat.
Selena "Birthday című klipje"
Na már most két lehetőséget látok:
1. Te vagy az ORTT ügyvezető igazgatója és olyan durvának találtad, hogy azonnal cenzúra alá vontad.
2. Hülye vagy, mivel ilyen klip nem is létezik.
Nem akarok bakot lőni, de mintha a második valószínűbbnek tűnne :)
Egyik se! ;)
Skillet,BT?FOB,TDG és egyéb ehhez hasonló zenék ;)
Tessék itt egy kis Skillet csak hogy tudd mi a jó: http://www.youtube.com/watch?v=AHzU-9iozmo
14/l
Kennedy-nek teljesen igaza van.
Miley-nek alapból nem szeretem a számait, jellemre még kevésbé szeretem, a We can't stop klipp szerintem szörnyű, ahog a dal is.
Ezzel szemben Selena egy rendkívül kedves, jó hangú lány, akinek szinte minden számát szeretem, a klippjei is rendben vannak, nincsenek eltúlozva, pont jók.
Szóval szerintem minden szempontból Sel a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!