Szerintetek milyen ez a blog?
Figyelt kérdés
Írtam egy blogot az One Direction-ról de még ma kezdtem hogy tetszik ?2013. júl. 30. 16:08
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 31. 11:47
5/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudj utordsó kommentoló de másoknak ez rosszul esik de én nem vagyok gyerekes te sem vagy az ! csak én ezt nem veszem fel!És ebből csak anyit tudok levoni hogy féltékeny vagy ,és kérlek szólj ha te a kaedvec banádról siekrült egy iylen blogot csinálni! Még egyszer mondom nem sértésnek!
2013. júl. 31. 15:18
6/9 anonim válasza:
Vélemény kértél, megkaptad. puszi
7/9 anonim válasza:
"Elöző részben:Samanta New York-ba érkezett , a színpad felé mennet el ájult most mi lesz ? ~ ~One Direction a Titkos Lány ~4 Rész~ Samanta ki lép az One Directional a színpadra és meg hallatata a hangját,a üvöltő"
Ennyit olvastam el, többet ne is várjál tőlem. Szándékosan sem tudnál több hibát belesajtolni! Igénytelenség netovábbja! Ha írni akarsz, tiszteld meg az olvasót azzal, hogy nem borzolod az idegeit.
8/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de leperegnek rólam a sértéseid és nem rétem hogy egy 8-éves kis lánnyal miért kell így beszélni !
2013. aug. 12. 15:48
9/9 anonim válasza:
Ööö elég fura hogy E/3 személyben írod :/ és a helyesírásra ügyelj, please!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!