Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek milyen ez a blog?

Szerintetek milyen ez a blog?

Figyelt kérdés
Írtam egy blogot az One Direction-ról de még ma kezdtem hogy tetszik ?

2013. júl. 30. 16:08
 1/9 A kérdező kommentje:
Itt a blog : [link]
2013. júl. 30. 16:08
 2/9 anonim válasza:
Elég jónak ígérkezik.
2013. júl. 31. 10:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 31. 11:47
 4/9 anonim válasza:
Szörnyű, ásd el magad
2013. júl. 31. 14:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudj utordsó kommentoló de másoknak ez rosszul esik de én nem vagyok gyerekes te sem vagy az ! csak én ezt nem veszem fel!És ebből csak anyit tudok levoni hogy féltékeny vagy ,és kérlek szólj ha te a kaedvec banádról siekrült egy iylen blogot csinálni! Még egyszer mondom nem sértésnek!
2013. júl. 31. 15:18
 6/9 anonim válasza:
Vélemény kértél, megkaptad. puszi
2013. aug. 6. 12:14
 7/9 anonim ***** válasza:

"Elöző részben:Samanta New York-ba érkezett , a színpad felé mennet el ájult most mi lesz ? ~ ~One Direction a Titkos Lány ~4 Rész~ Samanta ki lép az One Directional a színpadra és meg hallatata a hangját,a üvöltő"

Ennyit olvastam el, többet ne is várjál tőlem. Szándékosan sem tudnál több hibát belesajtolni! Igénytelenség netovábbja! Ha írni akarsz, tiszteld meg az olvasót azzal, hogy nem borzolod az idegeit.

2013. aug. 12. 15:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de leperegnek rólam a sértéseid és nem rétem hogy egy 8-éves kis lánnyal miért kell így beszélni !
2013. aug. 12. 15:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Ööö elég fura hogy E/3 személyben írod :/ és a helyesírásra ügyelj, please!!
2013. aug. 17. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!