Mért mondják flourra hogy bu zi ?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 21:19
2/12 Dubikah válasza:
Kategóriát rendesen eltaláltad. Amúgy azért, mert az összes mai napi pózer kivágott pólóval, "parti szemcsivel", "csőnacival" inkább a nő, mint férfi irányba hajlanak.
3/12 anonim válasza:
Azért mondják, mert egy senki, aki egy semmi kis "énekléssel" lett úgymond "híres" és ebből ő meg tud élni, és valószínűleg még azt is gondolja, hogy milyen menő, de szerintem többen utálják mint szeretik. Persze nem akarom bántani, mert nem ismerem, de ami tény, az tény.
5/12 anonim válasza:
azóta áttették
eddig az állatok kategóriába volt :D
6/12 anonim válasza:
én sem szeretem, de azért, mert sok a paraszt ember. ha olyan igényesek lennének a zenére a magyarok, akkor már lenne nem egy világsztárunk...de nem. mert vannak azok, akik mindent lefújognak, és van az a réteg, aki meg ezt szereti, ha egy megosztó emberért rajonghatnak. ehhez meg jön a média közbenjárása, és sztárt csinálnak az ilyen senkiháziakból...de ez egyáltalán nem fluor hibája. ő NEM énekes, soha nem énekelt, szóval 1-2 ember jó, hogy azt sem tudja, miről beszél. Fluor egy jó rapper, régen az volt, nyilván ha arra lenne igény, hogy jó rappet nyomassanak a populáris médiában, akkor jobban látszana rajta, hogy lerak valamit az asztalra, így viszont ő ezt soha nem fogja bemutatni, mert hát egy 12-13 éves kiscsajt ne arra tanítsunk, hogy kell a sz*rból felállni, mint ahogyan a normális underground rapperek nagy része csinálja. ilyenkor jönnek azok, akik nem bírják a rappet. ők a rockot szeretik, de a pop-rock-ot ugyanúgy fikázzák, mer hát mik ezek, azok is b*zik. hány ilyen embert ismerek...az elektronikus zene kedvelőiről inkább nem is alkotok véleményt...túl sok az olyan ember, aki 1 fajta zene híve, és a többi sz*r.
7/12 anonim válasza:
de Fluor is észrevette, hogy kezd kimenni a divatból, nem is erőlködik, látszik rajta, hogy tényleg azt teszi amit szeret. az új klipje, Az út a cél is egy minőségi rapzene, minőségi szöveggel.
8/12 anonim válasza:
igen, ezzel a fajta "sztársággal" max 1-2 évig lehet a csúcson lenni, utánna jön egy mégfiatalabb, mégszerethetőbb előadó, és az lesz a divat. most az ilyen hipszter emberek a divatosak, ezért kell szeretni az ilyen fajta embereket. nem feltétlenül hazaiakra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!