Mennyi ideje van hatra a mi imadot Sir. Anthony Hopkinsunknak?
Figyelt kérdés
Akkor most beteg vagy nem?2009. okt. 23. 20:13
1/4 anonim válasza:
Azt senki nem tudhatja, mennyi ideje van mág hátra. Apukám 62 évesen, nagybátyám 45 évesen halt meg.
Sir Anthony most 72 éves.
De miből gondolod, hogy beteg lenne? Szerintem tök jól néz ki.
2/4 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy beteg? Nem hallottam, hogy baja lenne...Szerintem is jól néz még ki, reméljük sokáig fog élni :)
3/4 Főzős Laci válasza:
Nem hiszem,hogy beteg lenne.De az tény,hogy a nagy betegséget a művészek közül sokan titkolták.Viszont Ő olyan egészségügyi ellátásban részesül,amiben mi itt az SZTK-ban még nem.
4/4 anonim válasza:
nagyon remelem, hogy meg sokaig elni fog es meg tobb filmben bebizonyitja, hogy a vilag legjobb szineszeinek egyike. imadom es konnybe labad a szemem, ha arra gondolok, hogy hat o is csak halando.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!