Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit utálsz Anthony Hopkinsban...

Mit utálsz Anthony Hopkinsban magában a személyben és nem a filmbeli alakitásaiban?

Figyelt kérdés
Tudunk róla ezt-azt lássuk néha itt-ott,de más az amit feltálal a sajtó és más az amit mi látunk.Rajta leplezzük le az öreget.
2009. szept. 4. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csípem a pasit, nem tudok segíteni a leleplezésben, de kíváncsian várom a többiek érveit!
2009. szept. 4. 23:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Útálni? Jézusom, semmit! Imádom. A zenéjét, a festményeit, a hangját, a nézését, a humorát, a kék szemét, mindent. Még Hannibált is szeretem egy kicsit miatta.

A kiállitását is meg fogom nézni. Sajnálom, hogy nem tudok neked segiteni a leleplezésben. De nekem a nagy kedvencem és nem tudok róla rosszat mondani. Még azt is birom benne, hogy nem törődik senki véleményével és pl. nem azért zenél, hogy tetszen bárkinek is, hanem mert magának okoz vele örömet. Hallottátok már valamelyik szerzeményét? Varázslatosak. 71 évesen zenél, tanit, fest, filmet forgat, jógázik. Nem semmi energiája lehet.

2009. szept. 4. 23:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Utálni?? meg vagy húzatva. az egyik legkiválóbb, legsokoldalúbb színész! a Bárányok hallgatnak c. alkotásban a legzseniálisabb.
2009. szept. 5. 00:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hallunk róla ezt-azt és látjuk interjúkban, filmekben. Gyakran beszél magáról és a filmejiről. Pl. tudjuk róla, hogy nem emberevő sorozatgyilkos és nem munkamániás komornyik. De ezt is csak azért mert a tv-ben, újságokban megjelent. Hogy milyen ember valójában azt nem tudjuk meg soha, mert nem élünk vele, nem találkozunk vele. Csak annyit tudhatunk róla, amennyit a média leközöl. Igy ezek alapján, hogyan lehetne őt útálni és hogyan lehetne róla rosszat mondani róla?

Vagy te kedves kérdező, ismered? Találkoztál vele? Mert akkor te mondd el, milyen ember is és miért is utálod.

Egyébként nekem az egyik kedvencem. Szerintem jó szinész.

2009. szept. 5. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem utálom.Szerintem jó színész,főleg a Hannibalban...jól állnak neki az őrült szerepek:DTe miért utálod?
2009. szept. 5. 19:51
 6/7 A kérdező kommentje:
El
2009. szept. 11. 16:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Ay igazság az,hogy miért bántanánk őt amikor egy kiválló ember már csak azért s mert elismeri gyengeségeit.Ezért még a hibával eggyütt még jobban szeretjük.Köszönöm az égnek azt az áldást,hogy akkor élhettem amikor ő,mert sokat tanultam tőle.Sok esetben ő segitett át a nehéz pillanatokon és ő segitett megérteni a dolgok furcsa menetét.Hála hála amiért találkozhattam vele igy vagy ugy.Mert szebb lett a világ amióta tudom,hogy ő is benne él!
2009. szept. 13. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!