Justin Bieber rajongók, mit szóltok, hogy kedvencetek leköpte a rajongóit?
régebben szerettem JB-t, de már nem!
pont a viselkedése miatt.
milyen dolog már hogy egy étteremben belehugyozik az egyik vödörbe, a rajongói nélkül sehol sem lenne, azt még leköpdösi őket, és képzeld több rajongó nyilatkozta hogy tényleg köpködött Justin, az egyik szőke lányt is eltalálta, aki sírva fakadt. :P milyen kedves lehet jb tényleg.
meg egy DJ-t is leköpött, akit eléggé sokkolt a dolog, meg egy edző vizébe is beleköpdösött. meg nem egyszer találtak nála drogot, mostanság a kocsijába pedig marihuánát.
azt hiszi mert ő a JB neki mindent lehet?
annyi sok dolog történt, nem lehet mindet megcáfolni, valami csak igaz ebből a sok dologból, az nem igaz hogy mindent csak kitaláltak, vagy szerkesztettek!
nagyon odavan a fejével, én nem bántani akarom a Believereket, de miért nem látjátok hogy Justin mekkora egy k*csög?
még ezek után is védeni akarod? aki ennyi sok minden dolog felett szemet huny az vak.
én csak leírtam a véleményemet :P
nem bántani akarlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!