Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Bieber rajongók, mit...

Justin Bieber rajongók, mit szóltok, hogy kedvencetek leköpte a rajongóit?

Figyelt kérdés
Még most is szeretitek, vagy már látjátok, h mekkora kö.csög?
2013. júl. 29. 12:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
háátt mert...jó hát KIDRAUHL is azt mondta,h never say never..szal... :)
2013. aug. 4. 13:48
 22/32 anonim ***** válasza:
szerintem megérte neked ideírni. 84-ről 76%-osra ugrott vissza az értékelésed :D
2013. aug. 4. 14:07
 23/32 anonim ***** válasza:
17%

utolsó szarom le az értékelést..ettől még nem leszek de gazdagabb,se szegényebb..az életbe egy ilyen online értékeléstől nem lesz más az érzésem..nem leszek más ember..mit számít az nektek,hogy hányas az értékelés,ezzel gazdagabbak lesztek,vagy ezen fog múlni a szegénységetek..értékeljetek csak le!!!!nyugodtan..hadd menjen a piros kéz,de hogy kiállok a kedvenc énekesem mellett az csak természetes..a többi énekest nem tudjátok leszólni???pl.:rockbandák..nem csinálnak mást mint ordítanak,vagy Miley...kis ribi,vagy ott vannak a punk bandák..azok is mit csinálnak??gitárokat törnek össze...de akk se bántja őket senki..mert mindenki azt szereti,akit szeretni akar,akit bír,és aki szerinte jól énekel..miért nem lehet kibontakozni valakinek,mert JB szereti???miért támadtok minket BELIEBEREKET???miért jó ez nektek????fáj,hogy mi szeretjük Justint???szerintem nem úgyhogy most már kussoljatok el a gyűlölködő komikkal,mi sem bántunk titeket azért mert szerettek egy zenei műfajt,és azon belül a zenei műfaj egyik jeles képviselőjét..komolyan mondom nagyon szánalmasak vagytok...titeket sem bánt senki,akkor ti miért bántattok egy olyan embert,akit nem is ismertek??nem minthha én ismerném..de nagyon sok dolgot tudok róla,nem tom h ki maradt a színpadon törött lábbal,hogy végigénekelje a dalt,vagy nemtom h ki adakozik...stb. szégyelljétek magatokat -.-

ui:jahh és mehet a piros kéz...szarom le,de jegyezzétek meg h nem ettől lesztek gazdagabbak,h milyen az értékelés

2013. aug. 4. 14:28
 24/32 Günter de la vega ***** válasza:
engem csak az zavar hogy jobban szereted mint engem :( de ez hamarosan megváltozik :P
2013. aug. 4. 14:52
 25/32 anonim ***** válasza:
pedofil vagy???
2013. aug. 4. 14:54
 26/32 Günter de la vega ***** válasza:
csak a macim :$
2013. aug. 4. 14:55
 27/32 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ha ott előkapta volna a kisujjnyi kukiját és lehugyozta volna a rajongóit akkor ők még jobban imádnák... Egyáltalán az az ember, hogy élhet még? Pusztán már az is undorító, hogy egy bolygón élek vele...
2013. aug. 8. 23:20
 28/32 anonim ***** válasza:
szerintem te nem a Föld lakosa vagy
2013. aug. 12. 13:55
 29/32 anonim válasza:
36%
annyira szánalmasok vagytok:) elitélitek mert követett el hibákat.. mert ti tökéletesek vagytok?:) ugyanúgy követtek el hibákat csak Ő Veletek ellentétben jót is tesz;) és a sok jó amit tesz ellepi a rosszat. és egyébként meg annyira okosak vagytok. látjátok a képen a rajongókat? NEM. mert a földre köpött ;))
2013. aug. 12. 17:10
 30/32 anonim ***** válasza:
és az is lehet h szerkesztett kép -.-
2013. aug. 12. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!