Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Csobot Adél jó csaj?

Szerintetek Csobot Adél jó csaj?

Figyelt kérdés

2013. júl. 25. 21:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
40%

Na megjött a romániai fanklub

1. Nem utálok senkit se, de nem tetszik a személyisége.

2. Nem nagyon érdekel, hogy sikeresebb mint én mert ez a fajta siker nem az én életcélom(2 forintot érő kereskedelmi csatornán 600 ezredik 2 forintos tehetségkutató műsorában benne volt, 2 év múlva már senki se fog rá emlékezni és a falunapokat fogja járni 20 ezerért 5 év múlva meg sírni fog a blikknek, hogy anyagi problémái vannak.....fú de irigy vagyok), hanem másfajta amitől viszont ő áll messze.

3. Az volt a kérdés, hogy "Szerintetek Csobot Adél jó csaj?" - Válaszoltunk is rá, nem, nem jó csaj.

4. Idióta vagy.

2013. aug. 8. 12:15
 22/25 anonim válasza:
Szerintem Adél gyönyörű! Nagyon kedves, vicces, és életvidám! Nem értem miért baj ha ő nem emó. Szerintem így aranyos. Miért, talán jobban örülnétek egy olyan lánynak aki mindenért nyafog és vagdossa magát? És különben is, nem nektek kell hogy tetsszen.Miből veszitek azt hogy ribi? Tudtommal ez a szó azt jelenti hogy mindenkivel összefekszik... nem magatokból kéne kiindulni...
2016. dec. 12. 19:58
 23/25 anonim válasza:
L/18
2016. dec. 12. 19:59
 24/25 anonim ***** válasza:
Én nőként mondom, hogy szerintem nagyon szép arca van. És ami fontos szempont nálam a szépségben, hogy ő smink nélkül is nagyon szép. Sőt, szerintem smink nélkül még szebb is.
2019. okt. 20. 20:31
 25/25 Vinkó Márton ***** válasza:
Igen
jan. 27. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!