Most mit bántjátok???? Én nem ismerem, nem szeretem különösebben, párszor láttam, hallottam énekelni. De ez az ócsárolás??!
Nem is ismeritek!
19 l
(Baksai-Róka Béla megbízásából)
Sztem a csaj nem csak, hogy rusnya (ezt a típust ásófejűnek szoktam különben titulálni...), hanem NYILVÁNVALÓAN BŐDÜLETESEN ROSSZINDULATÚ IS!
Tehát: randa vén boszorkánnyá omlik, ha megéri az öregkort!...
Ettől ugyan még lehetne jó énekesnő, de MÉGSEM LEHET, merthogy aki ennyire rusnya, és a tetejébe még ennyire át is sugárzik belé a rosszindulat is, az egyszerűen ELVESZTI A LELKÉT (vagy már nincs is neki...), tehát SOHA SEM VÁLHAT IGAZI MŰVÉSSZÉ!
Dixi!
szerintem aránytalan a teste. szemből megnézed és az egész törzse végig ugyan olyan széles. egy szép nőnek a dereka keskenyebb a csípőjénél.
másrészt nekem a feje se tetszik.
"Szopjátok le a Vastag Csabát,köcsögök!:)"
Ki a faszom az a vastag csaba? Erre az adél-ra is úgy kerestem rá, hogy véleményt adjak milyen ronda, nem nézek ilyen szarokat mint te.
Hülyék vagytok
felháborító
Kit érdekel h utáljátok mert sikeresebb mint ti
vagy mert nem a ti kedvencetek ért el többet hanem ő??
Az volt a kérdés, hogy "Szerintetek Csobot Adél jó csaj?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!