Vélemény erről a fanfic-ről? (bőv. Lent)
Szia!
Ne haragudj, vagy haragudjatok meg, bárkié is legyen a blog, de nekem ez túl erőltetett. Az alapötlet, hogy van egy lány, aki sztárokkal barátkozik össze. Mégis hogyan? Odamegy hozzájuk : "Helló az a hobbim, hogy sztárokkal bratyizom, lennél/ lennétek ti a következők?
Meg aztán miért írna Harry pont Caroline- nek? Az egésznek semmi értelme. Annak pedig, hogy nem sokkal később pont összefut a parkban a fiúkkal még kevesebb.
Az egész sztori lényege: Csodával határos módon egy lány üzenetet kap Harry Styles-tól, (valószínűsége 0) majd nemsokkal később összefutnak a parkban, ahol már Liam és Louis is jelen van( elvégre valahogy nekik is képbe kell jönni). Aztán szépen elrabolják a lány, és elviszik magukhoz. Útközben azért Harry megáll egy Nando's- nál, s amilyen úriember még egy üveg kólát is vesz egy vad idegen csajnak. Hazaérnek, ahol Zayn köszönt, Car pedig előre tudván, hogy a nevetés a nappaliból hallatszik( elvégre ki ne tudna tájékozódni egy tök idegen házban?) csatlakozik Niall- hez tévézni. Az ír srác persze kicsit sem csodálkozik, ez egész teljesen természetes. 4. fejezetben pedig( amúgy az eddigi összes rész nem tesz ki egyet) Styles barátunk még a számát is beírja főhőnőnk mobiljába. Hogy a twitteres kiírásokról ne is beszéljek.
Komolyan én is szeretnék egy ilyen világban élni. Itt minden annyira természetes: összefutok a srácokkal, dumálunk, elvisznek magukhoz, a nap végére pedig egyikük, ez esetben majd ketten is belémszeretnek.
Mindent összevetve szerintem felesleges így üzemeltetni egy blogot. Előbb találjon ki valami eredetit, olyat, ami megfogja az olvasót, s nem találom ki az összes elkövetkezendő lépést.
Ha az eredeti ötlet megvan, már csak a kinézettel kell kezdeni, javaslom a fejléc rendelést.
Egyébként elég lenne egy modulsáv is: egyforma méretű képekkel a szereplőkről, történet leírással, esetleg chat és népszerűsítés céljából néhány link csere.
Bocsánat, ha esetleg túl őszinte voltam, de te/ti kértetek véleményt.
Remélem azért valamennyire segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!