Most olvastam az index.hu-n egy vele készült beszélgetést. Ott írja: "nem a meleg ember kérte ki magának Kerényi b*zizását, hanem a ... színész". Valamint írták, hogy részt vett a napokban a felvonuláson. Ezek szerint homoszexuális? Beszélt már erről korábban is?
2013. júl. 10. 19:20
1/8 anonim válasza:
Köztudomású, hogy az, már kb. húsz éve. Ő maga nem igazán nyilatkozik ezzel kapcsolatban, de tényleg mindenki tudja.
2013. júl. 10. 19:29
2/8 anonim válasza:
ez a kérdés most vicc?
1, nem azért de sztem sugárzik és süt
2, én a 2 saját szememmel láttam meleg discóban ahol éppen egy fiatal csávóra volt rácuppanva
3, de én nem gondoltam sosem h ez bárkinek kérdés egyáltalán
2013. júl. 10. 19:34
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy naiv vagyok, meg hát nem is követem a hazai (és a nemzetközi) celebvilágot semmilyen szinten, ezért nekem is új ez a hír. Én csak átfutottam az indexes interjút, és nekem is az jött le belőle, hogy igen, Kulka is az lehet.
2013. júl. 10. 19:40
4/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem vicc. Én nem járok melegbárba. :) Tkp. sosem a szexuális beállításával foglalkoztam, és vallom, hogy ez végülis mindenkinek a magánügye. És nagyon nem döbbentem meg, hallottam már, meg a cáfolatokat is. Meg azt is olvastam, hogy volt felesége is.
2013. júl. 10. 19:42
5/8 MrPifta válasza:
ha volt felesége, alibi házasság volt.
Továbbá, ettől most fikarcnyival sem lett rosszabb, sem jobb színész
2013. júl. 14. 13:31
6/8 anonim válasza:
utálom a melegeket, nálam ezzel leírta magát
2015. nov. 11. 13:15
7/8 MrPifta válasza:
utálom a homofóbokat, nálam ezzel leírtad magad
2015. nov. 11. 14:30
8/8 anonim válasza:
hááát úgy 90%-ban én se csípem a melegeket, de valamiért nem érdekel, felőlem aztán azt tesz amit akar ... egyébként meg ha ennyire homofób vagy, nem ártana egy pszichológus, feltehetően vannak ott izgi dolgok a mélyben ... Manapság különösen divat (és persze némi IQ is kell hozzá), h tök hetero srácoknak nem kevés meleg haverjuk van, és nincs ezzel probléma.
Kulkáról meg ne vicceljünk már, hát akin nem tudta eddig, az sztem menjen gyorsan valami emberismereti tanyfolyamra
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!