Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kulka János ezek szerint...

Kulka János ezek szerint homoszexuális?

Figyelt kérdés
Most olvastam az index.hu-n egy vele készült beszélgetést. Ott írja: "nem a meleg ember kérte ki magának Kerényi b*zizását, hanem a ... színész". Valamint írták, hogy részt vett a napokban a felvonuláson. Ezek szerint homoszexuális? Beszélt már erről korábban is?
2013. júl. 10. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Köztudomású, hogy az, már kb. húsz éve. Ő maga nem igazán nyilatkozik ezzel kapcsolatban, de tényleg mindenki tudja.
2013. júl. 10. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

ez a kérdés most vicc?

1, nem azért de sztem sugárzik és süt

2, én a 2 saját szememmel láttam meleg discóban ahol éppen egy fiatal csávóra volt rácuppanva

3, de én nem gondoltam sosem h ez bárkinek kérdés egyáltalán

2013. júl. 10. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy naiv vagyok, meg hát nem is követem a hazai (és a nemzetközi) celebvilágot semmilyen szinten, ezért nekem is új ez a hír. Én csak átfutottam az indexes interjút, és nekem is az jött le belőle, hogy igen, Kulka is az lehet.
2013. júl. 10. 19:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem vicc. Én nem járok melegbárba. :) Tkp. sosem a szexuális beállításával foglalkoztam, és vallom, hogy ez végülis mindenkinek a magánügye. És nagyon nem döbbentem meg, hallottam már, meg a cáfolatokat is. Meg azt is olvastam, hogy volt felesége is.
2013. júl. 10. 19:42
 5/8 MrPifta ***** válasza:
97%

ha volt felesége, alibi házasság volt.

Továbbá, ettől most fikarcnyival sem lett rosszabb, sem jobb színész

2013. júl. 14. 13:31
 6/8 anonim válasza:
14%
utálom a melegeket, nálam ezzel leírta magát
2015. nov. 11. 13:15
 7/8 MrPifta ***** válasza:
67%
utálom a homofóbokat, nálam ezzel leírtad magad
2015. nov. 11. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:
21%

hááát úgy 90%-ban én se csípem a melegeket, de valamiért nem érdekel, felőlem aztán azt tesz amit akar ... egyébként meg ha ennyire homofób vagy, nem ártana egy pszichológus, feltehetően vannak ott izgi dolgok a mélyben ... Manapság különösen divat (és persze némi IQ is kell hozzá), h tök hetero srácoknak nem kevés meleg haverjuk van, és nincs ezzel probléma.

Kulkáról meg ne vicceljünk már, hát akin nem tudta eddig, az sztem menjen gyorsan valami emberismereti tanyfolyamra

2015. nov. 11. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!