Lázár János rejtett homoszexuális? Ezért veri a családját?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 21:55
1/14 anonim válasza:
Honnan veszed,hogy veri a családját? Nekem sem szimpatikus a pasas,de azért ez elég durva lenne,ha igaz. Gondolom a Vásárhelyiek ismerik.
2/14 anonim válasza:
Mh???
amúgy kinézetre tiszta homokos, de attól még nem jelenti azt, hogy azért veri a családját.
Ahhoz nem kell homokosnak lenni.
3/14 anonim válasza:
Lázár János egy idióta. Leginkább a Meggyeshez tudnám őt hasonlítani. (róla bebizonyították, hogy verte a feleségét)
4/14 anonim válasza:
nem csak meleg, és veri a családját, de pedofil, és zsidó, és kábítószerezik, és kutat mérgez, és szocotthonba dugta a szüleit, mint szerintetek mindenki, akivel nem értetek egyet, hülye barmok. :)
5/14 A kérdező kommentje:
Szégyen, de vásárhelyi vagyok. Itt mindenki tuja hogy veri Jani a családot.
2010. okt. 30. 22:08
6/14 anonim válasza:
Ebben a katgóriában (magyar politika) néhány nappal ezelőtt volt egy kérdés -"Hol van a Lázár Jani" címmel. Keresd meg, érdekesek a helyi lakosok kommentjei!
7/14 anonim válasza:
Veri a családját??:O Ezt nem gondoltam volna róla.
Azt nem tudom, hogy melege vagy sem. Én Csongrád megyében lakok és itt köztudott, hogy az egyik polgármester meleg, de az nem Lázár János!;)
9/14 anonim válasza:
A homoszexuálisok verik a nőket, gyerekeket?:O
10/14 anonim válasza:
Ha valaki veri a családját egy erőszakos segfe' ennek nincs köze ahhoz hogy kivel él nemi életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!