Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miert utaljak ilyen sokan...

Miert utaljak ilyen sokan Lana Del Reyt?

Figyelt kérdés
En nagyon szeretem, de sok embernel szembesulok azzal hogy nem csak nem kedvelik, hanem egyenesen utaljak.. De nem ertem miert.. En annyira szeretem benne h mas mint a tobbiek.. Engem peldaul inspiral amit o csinal.. Emelett egy olyan eloado akinek ha nezem a live videoit, vagy koncert videot nincs zene amit ne konyes szemmel enekelne, sokszor el is sirja magat. Minden erzest atad.. Nem kirivo es nem olyan mint pl Miley mostanaba. Varom a velemenyeket:)

2013. júl. 3. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
14%
Hát, nem kirívó az tuti de nagyon másmilyen sem és épp ez vele a baj. Annyira semmilyen. És nekem eléggé úgy tűnik, hogy a "hű, de nagy érzései" is csak megjátszás, és nincs mögötte semmi. Ki nem állhatom az olyan sztárokat, akik felépítenek egy ilyen imidzset, amihez semmi közük, de aki kicsit is belelát az emberek lelkébe az látja, hogy csak az üresség van mögötte. Egy rakás képmutatás az a nő.
2013. júl. 3. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Hé első!

Amit leírtál, az melyik sztárra nem igaz? Szerintem meg sokkal egyedibb, mint a disney által kreált tinisztárocskák, akik semmit sem mondanak a zenéjükkel.

Amúgy sokan azért nem szeretik, mert valótlanságokat állít az életérő, pl.: hogy évekig lakókocsiban lakott, meg hogy szegény volt, mikor az apja nem kicsit vastag alak, tehát volt pénze bőven. + elég megosztó a zenéje, meg a stílusa is. Vagyis nem mondható mainstream-nek.

2013. júl. 4. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
14%
Lana semmivel sem különb, mint a disney által kreált sztárok!
2013. júl. 7. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Én nagyon szeretem. Egyedi hangzása van, saját magának írja a dalait, valóban átadja az érzéseket. Azt pedig magasról leszarom, hogy miket állít magáról.
2013. júl. 13. 22:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest, hogy egy elég családból származik nagyon közvetlen és nincs úgy elszállva magától. Neki nem kellenek nagy színpadi effektek meg minden buta jelmez egy koncerten hogy élvezetessé tegye azt a koncertet. Más részt azért nem szeretik mert teljesen eltér attól a tuc-tuc és egyéb rossz "zenéktől" amiket mostani emberek hallgatnak. Azért nem fogadják el amiért máshol sem mást. Pl. a mai világban aki nem vékony és nem néz ki úgy mint egy utcalány és esetleg nem dzsásztin bíbört és calvin harrist hallgat az már is mehet a kukába. Így vannak Lanával is..teljesen más az egész nem a megszokott ezért nem szeretik.:|| én imádom<333 bármit megadnék egy koncertért.
2013. szept. 2. 16:07
 6/6 anonim válasza:
Utolsó! Teljes mértékben egyetértek veled.  ^^
2015. márc. 29. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!