Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Pa-dö-dők ténylek leszbikusok...

Pa-dö-dők ténylek leszbikusok lettek?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert láttam youtube-on videón, ahol Pesten a melegfelvonuláson tolták a kocsijukat. Akkor feltételezem, leszbik lettek vagy biszexek.

2013. jún. 30. 12:29
1 2
 11/16 anonim válasza:
77%

Kedves kérdező!

Kérlek, had válaszoljak a kérdésedre egy pár lámpagyujtogató kérdéssel. :)

Te tudnál váltani? - jó, nem akarsz, tudom, de elképzelni el tudod??? - hogy NEEEM? - akkor miért gondolod, hogy bárki más igen???

Mindemellett, nem is értem, minn változtat, hogy vajon valamelyikük, vagy mindketten leszbikusok vagy sem?

És vajon személy szerint Téged ez miben érint???

Sok sikert a válaszokhoz, - remélem segítettem...

M.

2013. júl. 1. 07:44
 12/16 A kérdező kommentje:

Szerintem közrejátszott a leszbikus/biszex-ük kialakulásában a testsúlyuk is! Sőt, nem is kis mértékben!

Most szerinted melyik férfi tekint rájuk, úgy hogy: húúú!! Milyen bombázó nők! Úgy megdugnám, milyen jót szexelnék és még el is venném feleségül!

Melyik férfi mondaná ezt? 100-ból 100 nem tenné! Erről van szó!

Ez a nőiességükben hosszú távon egyfajta törést,önbecsülés hiányt, önbizalomhiányt okoz, okozott és kiutat kerestek kényszerűségből a zene irányában, humor, vidámság felé is, de legbelül hidd el, fájhat ez nekik!

Megtetézték azzal, hogy kopaszra nyírták magukat (már ugyan mindegy, gondolhatták..) és irány a melegfelvonulás!

2013. júl. 5. 18:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ha te már úgyis "tudod" a választ,akkor minek fárasztasz itt minket a kérdéssel? Hm????

2013. júl. 11. 08:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Pa-dö-dők ténylek leszbikusok lettek?"

Lettek? Nézz már rájuk: tüsihaj, bakancs... Ezekről szerintem üvölt, hogy leszbikusok. Vagy, ha nem azok, akkor annak akarnak kinézni. Mindig is volt számomra valami hátborzongató a Pa-Dö-Dőben. Gyerekként persze bírtam őket, de aztán ez megváltozott. Nem tudom hova tenni őket. Nem értem, kik ezek, honnan jöttek, miről énekelnek... egyáltalán mi a fene az a "Pa-Dö-Dö"? Itt ez a két kövér, kopasz nő és olyanokat énekelnek, hogy hot dog, kávé, sült limonádé" meg "indul a nyár". A szövegeik olyanok, mint a Neoton Familiának vagy a Capre Diemnek, de azok akkor talán nem voltak annyira gázak.

2015. febr. 20. 14:20
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

#14-esnek teljesen igaza van. Világnézettől függetlenül borzasztó jelenség a Pa-dö-dő. Sokakkal ellentétben én sajnálom őket mert egy elfuserált, dagadt testbe zárva leélni az életet nem piskóta.

#10-es meg baromságokat hord össze, b?zigén nem volt, nincs és nem is lesz. Persze sok homoszexuális tudós próbálkozik (és próbálkozott) megtalálni, de nem sikerült nekik. Minő meglepetés. :)

Se b?zigén, se állatokkalszexelősgén, se kakaszexgén, semmilyen devianciát okozó gén nincsen. Pedogén sincsen, nekik egy 25 kilos harci kalapács az elixír.

Erről ennyit, lehet lepontozni a sok 21L szintűnek.

2021. szept. 6. 10:01
 16/16 anonim válasza:

A balkezességről is csak tudják, hogy elsősorban genetikai okai vannak, a pontos kialakulása a tudomány számára ismeretlen.

Attól persze a balkezesek létezése vitathatatlan; ahogy az is, hogy ez már születés előtt eldől.

Homoszexualitásról ez szintén tudományosan bizonyított, és ugyanúgy nem szükséges ismernünk a pontos lefolyást, vagy megtalálni a "b?zigént".

Sokáig fenyítették a balkezes gyereket is, hogy legyen "normális", meg is tanulta ha jót akart magának, de attól még balkezes maradt.

A világ meg fogta magát és felnőtt egy idő után.

Nem az lett a vége, hogy 'jajj ők mennyire szeretnének egyenlő jogokat és alapvető megbecsülést adni a balkezeseknek, mint a "normális" társaiknak, dehát nem lehet, mert még nincs meg a tanulmány a pontos okairól és kialakulásáról, úgyhogy marad az üsd-vágd-nekíméld.'

Amúgy, ma már olyan nagy az ügyben az elfogadás, hogy még egy törzsgyökeres konzervatív is megtudja állni, hogy szemen köpjön, amikor a hirhedt "jobbkezes" kifejezés kicsúszik a számon.

Hidd el nekem, pont pont olyan szájízzel fognak majd rád és a nézeteidre emlékezni a jövő nemzedékei, mint ahogy azokra emlékezünk, akik kitalálták, hogy a balkezesség, vagy a vörös haj, vagy a tudományos szemlélet deviáns és büntetendő viselkedés.

Középkori ideológiák maradványa vagy.

Egyébként, milyen kellemes meglepetés lenne, ha megismerkednének a konzerv-huszárok a keresőmotorok csodás birodalmával, és aztán kommentelgetnének baromságokat:

493,001 genomján végzett kutatás kimutatott 5, a homoszexualitással erősen korreláló (de egyik esetben sem azzal ekvivalens) genetikai variánst; és még több száz másik gyengébben korrelálót. (Ganna, A. et al. Science, 2019 Agusztus)

Tehát a homoszexualitás nem csak annyit tudunk hogy genetikai, de ismerünk sok olyan faktort, ami közrejátszik a kialakulásában.

A deviancia koncepciója egyébként sem valami fizikai törvény, hanem emberi alkotás.

Épp ezért szubijektív az is, hogy ki mit tart deviáns viselkedésnek.

Ha szimplán annyit jelent, hogy "a normálistól eltérő", akkor deviáns a balkezes, a vöröshajú, a zöldszemű, stb.

De ugyanúgy deviáns a 'márvány szobrász' meg a 'versenymotor gépész' is, hiszen ezek sem tömegszakmák, tehát nem férnek bele az általad hírdetett "normális" szó keretei közé.

De hogy te mit tartasz deviánsnak, vagy én mit tartok annak, az teljesen lényegtelen, mert a természet, a biológia és a genetika nem törődnek ilyen fogalmakkal, így a kijelentésed, miszerint "semmilyen devianciát okozó gén nincsen" legjobb esetben szubjektív, de igazából szimplán csak alaptalan.

2022. febr. 9. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!