Pa-dö-dők ténylek leszbikusok lettek?
Undorítóak vagytok, hányok tőletek.
Kérdező, NEM csak azok vesznek részt a melegfelvonulásokon akik homoszexuálisak, hanem akik fellépnek a homofóbia ellen....
21L
A "libsi" alatt leszbit érted? Azért használtam ezt a szót, hogy: "lettek", mivel azt hiszem az egyikőjüknek volt rendes kapcsolata K.Jánossal.
Tehát ha ma leszbik is lettek, régen volt azért heteró kapcsolatuk. Tehát, nem egyből alapból lettek leszbik. (ha most egyáltalán leszbik).
"Három éjjel, három nap mindhiába vártalak,
Megtudtam, hogy kivontak.
Összetörted szívemet, kidobtam a képedet,
Erről csak te tehetsz!
Hisz látom, hogy mindenki boldogan integet,
Én sírok egyedül, ég veled, ég veled,
Hiába tanultam nyelvedet lelkesen,
Hogy mondják svédül: elment a kedvesem?
Bye-bye, Alex, rossz voltál velem,
Elmentél és azóta az órámat keresem,
Bye-bye, Alex, kitoltál velem,
Elmentél és azóta a vodkát, a vodkát nyelem.
Ha jobban belegondolok, most leszünk csak boldogok,
Úgysem kaphatsz arany érmet.
Küldök Neked csomagot, benne egy-két szexlapot,
Remélem azt megkapod."
Bocsánat, ezt nem tudtam kihagyni! :D :D :D
Mint ahogyan az 5. válaszoló is leírta, nem kell homo- illetve biszexuálisnak lennie, hogy ott legyen a felvonuláson.
Viszont azt megértem, hogy a felvonulás, többet árt, mint használ. Nem itt kell mutatni, hogy valamiért kiállnak, hanem inkább, érdemben tegyenek érte. Nincs szükség arra, hogy lezárják az Andrássy utat, hanem az esély és jogegyenlőségért nem kiáltani kell, hanem cselekedni.
Azért is írom, mivel itt, veszélynek vannak kitéve. Ha országos probléma, akkor menjenek a Parlamenthez. Viszont, ha a törvény szerint, teljesen egyenlőek - jogi értelembe véve, akkor ennyi és kész! Az már más, hogy a homofóbia ellen tennének, de azt nem az utcán. Menjenek egy csarnokba, ott senki nem bánthatja őket. Aki akar, ott el is beszélhet velük és szerintem ez a fontos. Ha azt akarják, hogy elfogadják őket, vagy csak, megértés, akkor nem az utcára kell menni.
Én nem vagyok ellenük, mert a szexuális beállítottságot, magánügyként kezelem (mint a vallási és a politikai hovatartozást is).
sok leszbikus van, aki először próbálkozik "rendes" életet élni, és pasikkal jön össze eleinte...van aki meg is házasodik gyereke lesz, és később jön rá hogy mégse bírja hazugságban leélni az életét
a leszbikusság genetikai dolog, szóval annak születik az ember, olyanról még nem hallottam aki a túlsúlya miatt, meg azért mert nem volt pasija, leszbikus lett....
a másik magyarázat arra, hogy volt férfi az életében, az, hogy biszexuális
de az is lehet, hogy tényleg csak fellépnek a homofóbok ellen, és mint hírességek a melegfelvonuláson fejezik ki, hogy nem homofóbok, sőt, elítélik őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!