Mi a véleményed Herbyről?
Figyelt kérdés
Én utálom mert beképzelt.2013. jún. 24. 10:49
11/21 xKakashix válasza:
Ok cső!
Erre most nem tudok mit mondani... -.-'
12/21 A kérdező kommentje:
Egyéb kérés?
2013. júl. 5. 19:03
13/21 xKakashix válasza:
Egyébként szefivel is rosszba van elvileg, aminek viszont nem örülök, nem tudom hogy te mennyire tudsz erről, de ha tudsz vmit, akkor örülnék ha leírnád. Kössz előre is...
14/21 anonim válasza:
Én is utálom,egy beképzelt alkoholista,aki beállít tiszta részegen a videóiba és nyomatja az értelmetlen dumát
és még a követőire is nagy ívben tolyik..
16/21 anonim válasza:
Herby a kedvenc videósom. Az a dagadék miszter piroska meg elbújhat mögötte.
17/21 anonim válasza:
kedves kérdező / Prince alias Diakite!
Ha magvan a saját véleményed róla és aki a sajátját ideírja (hogy jó)
az szerinted téved és amit ír az fszság ,akkor kérlek egy nyitott ízlésvitát ne nyiss olyanról amiben szerinted csak a te véleményed helyénvaló. Nem sértésből csak apró észrevételből írom . nekem nincs róla véleményem ,mások felett nem ítélkezek ,ha nem ismerem őket...ízlés kérdése v.kinek bejön ez az oktopuszos ,diikkes ,anyádos igazán random alternatív humor ,vagy enyhe agyi zavarodottság...nem tudom ,bármi lehet . ez a véleményem
18/21 anonim válasza:
Persze hogy téved aki szerint ez a herby jó. Nemértem holmaradt az emberekből a kultúra mivel akiben van egy kicsi és az párosul egy csipetnyi intelligenciával az látja hogy ezt a valamit max lenézni lehet nem szeretni.
19/21 anonim válasza:
Az útszéli alkoholistát is kineveted mert vicces és szánalmas mégse lesz a példaképed helyesbítek mégse lesz a 11 évesek példaképe. Ezért kéne büntetni azt a szánalmas senkit.
20/21 anonim válasza:
Azt hiszem már értem a logikádat xKakashix! Szóval ha én is jól bepiálnék, káromkodnék, kitalálnék pár stílusos beszólást, majd mindezt vágatlanul feltölteném a You Tube-ra, úgy hogy letiltanék minden hozzászólást, értékelést, mert valószínű félnék tőlük, mert tudom hogy sz*r az egész, de legalább jön belőle a zsé, akkor egyéniség lennék?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!