Mi a véleményed Herbyről?
Figyelt kérdés
Én utálom mert beképzelt.2013. jún. 24. 10:49
1/21 anonim válasza:
Én szeretem mert unaloműző a fickó..lehet rajta nevetni szerintem..Ráadásul még balfé(a)sz is:DD
2/21 anonim válasza:
Én nem bírom, sok videót nem láttam róla, de valaki küldjön már priviben egy videót amit nagyon jónak tart. Hátha megszeretem :)
4/21 anonim válasza:
amióta láttam mr.piros videóját azóta gyűlölöm ha nem láttad: http://www.youtube.com/watch?v=KWIMYMmUg3g
ha nem győztelek meg nézz a végébe hogy mit tett szefivel
5/21 anonim válasza:
A véleményem az, hogy egy szánalmas agyilag visszamaradott alkoholista ember aki a yotube ra tölti fel az életét... Egy ideig még viccesnek találtam, de rájöttem, hogy csak egyszerűen hülye az ember, na meg ha megnézel tőle 1-2 videót rájössz, hogy össze vissza beszél a szerencsétlen...
6/21 xKakashix válasza:
Véleményem az, hogy a kedves embereknek sziasztok, a nem kedveseknek pedig csó ge*ik! xD
Én főleg a gameplay csatornáját nézem, hát azon sírni szoktam, hatalmas forma az ember, akinek más a véleménye az meg nem ismeri. Amúgy meg nem értem, miért lenne beképzelt?!
Ilyen a stílusa, ő legalább egyéniség, annyira rám ragadt a szövege akaratlanul is, hogy észre sem veszem. :D
Meg azok a random poénok...de most akarom itt fényezni.
Szval ---->GameplayHerby<---- X)
7/21 xKakashix válasza:
Mármint nem akarom fényezni, mind1 ez s*arul jött ki xD
8/21 A kérdező kommentje:
Nézd meg Piros videóját. Igaza van.
2013. júl. 5. 08:41
10/21 A kérdező kommentje:
Ki kérdezte? Kit érdekel?
Piros akkor megmondta az igazat. Ennyi.
2013. júl. 5. 17:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!