Kérhetném, hogy csak a zeneértők válaszoljanak?
ANNYIRA SZÁNALMASAK VAGYTOK! Mindenki bántja, mindenki melegezi. /bár én sem vagyok Bieber rajongó nagyon./
1.feltételezés: meleg
[link] Igen, valószínű, hogy az ezek után. Az, hogy valakinek különbözik a stílusa, attól még nem meleg.
2. feltételezés: nem tehetséges.
EMBEREK KÖNYÖRGÖM! HOGYHA VLAKAI NEM TEHETSÉGES, HOGYAN LEHET VILÁGSZTÁR?! Igen, mindenfélét csinálnak a hangjával gépekkel. De ezer meg ezer koncertet adott már, ott is rájöhetnének az emberek, hogy nem tehetséges, nem? Ott nincs semmilyen szerkezet. Márpedig ott igazán kiderülne, hogy valójában rossz hangja van, de valljuk be, nem sok olyan volt valaki elmegy egy Justin Bieber koncertre, és utána hallani sem akar Justinról. És íme egy gyerekkori videó: http://www.youtube.com/watch?v=rnUt-dZrOV0
Nem hiszem, hogy nem lenne tehetséges.
3.feltételezés: nagyképű.
Igen, az. Sokszor nagyon nagyképű, de mindenkinek vannak hibái, ettől még ugyanúgy lehet jó ember. Mellesleg, szerintem hogyha valaki ekkora híresség lesz, egy kis nagyképűség simán belefér. Emellett ugyanúgy adakozik, segít másokon. NE MINDIG MÁSOKBAN KERESSÉTEK A HIBÁT! Arról meg nem tehet, hogy világsztár lett.
Ezeken gondolkodjatok el, mielőtt bármit mondanátok.
11 barátnője vol 19 vgay hány évesen...gratulálok neki
ő olyan mint a Zámbó Krisztián, tudnak neki jó hangot csinálni de egyenesben borzasztó.
Nincs annyira kiemelkedően jó hangja de azért nem mondhatjuk azt hogy rossz lenne.
kifejezetten utálom.
Itt mindenről van szó, csak a szakmai tehetségről nincs.
Máshogy teszem fel a kérdést.
Justin Bieber akkor is ilyen népszerű lenne, ha jóval idősebb volna, és kevésbé előnyös külsővel rendelkezne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!