Ki a híresebb Justin Bieber vagy Tom Hanks?
Justin Biebert csak azért ismerem, mert van fb-on olyan unokatesóm(gyerek), aki kedveli, plusz az idióta viccoldal megosztásaiból.
Nem nézek tévét, nem követem a celebek körül történő eseményeket, így is többet tudok néha, mint szeretném.
Tom Hanks pedig egy nem annyira jó könyvből kultfilmet csinált, ha nem ő testesítette volna meg Forestet, akkor tuti nem néztem volna meg
Legalább 7 -szer (lehet megnézem megint:))
Justin Bieberről annyit tudok, hogy sokan melegnek tartják, és sokáig azt hittem F1 -es vettel fiatalkori képe, aztán leesett, hogy annyira nem is hasonlítanak, mint elsőre, ráadásul Vettel stílusa nem is hasonló:D:D
J.B. Nme tudom mit csinál, csak mutogatja magát? Vagy énekel? Vagy tiniszínész?
Tom Hanks ismertebb, és híresebb, ehet a fiatalabb, 18 alatti korosztály kedveli J. B.-t de az idősebbek közül sokan csak a a nevét és a hírverést tudja róla, míg T.H. Nagyon ritka, hogy a fiatalabb korosztályban ismeretlen...
26/n
Tegyünk különbséget aközött, hogy valaki HÍRES (mint Tom Hanks), vagy HÍRHEDT (JB).
A hírességet ki kell érdemelni, meg kell dolgozni érte.
Az, hogy valaki hírhedt, csupán annyit jelent, hogy sokan beszélnek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!