Michael Jackson valóban soha nem szexelt?
Figyelt kérdés
Nem volt rá képes? Dehát két felesége volt!! És akkor a gyerekei?2009. okt. 6. 15:26
11/17 anonim válasza:
a Glendával való beszélgetést énis olvastam,de nekem kicsit bonyolult volt :/
az egyik beszélgetésnél azt mondta hogy 33évesen még nemvolt nővel,a másikban azt hogy mit csináltak S-sel...
és tényleg az egy igazi szerelmi történet volt....
vannak részek amiket elhiszek...de nekem nemtom mért,de vhol furi:S:D
12/17 anonim válasza:
Nálam is pont ez a probléma. Ugyebár 4 rész fenn van a youtubon...azon hallani, hogy a szalag valódi, mert felismerni MJ hangját. És abban olyanokat mond, hogy mennyire magányos, még sosem volt senkivel, de azért mert ő akarta így, mert míg meg nem házasodik....de szeretné megtapasztalni milyen az amikor valakivel kapcsolatban él az ember, vagyis hogy szexel vele. Erre Glenda kérdi, hogy hány éves is most....mire ő....33. Szóval, én nem hiszem el, hogy az az "S"-es dolog valódi lenne. Szerintem valaki csak kitalálta. Bármelyikünk tudna ilyen sztorit írni, ha eleresszük a fantáziánkat. Tényleg már annyira olyan volt az egész, mint egy mese. Azt elhiszem, amit a saját fülemmel hallok, amíg erről is fel nem tesznek egy anyagot, addig szerintem az kamu. Az elfogult rajongók persze hisznek benne, vagyis hinni akarnak benne.
13/17 anonim válasza:
képes volt nemi aktusra, csak gyermeknemzésre nem, mert meddő volt. a gyerekek a régebbi orvosától vannak, az 3. gyerek lombik.
14/17 Yvett.Jackson válasza:
A gyerekei tőle vannak akár hogyan is fogantak..Prince-nek ugyan az a betegsége van mint Michaelnek, Vitiligója:/..szegény
15/17 anonim válasza:
Állítólag 4 gyereke van.. nah mind 1 olvastam hogy Debbie másoduk feleége mondta egyzser hogy MJ úgy kerül izgalomba hogy beöltözik Pán Péternek meg egy ilyen kis hintólovon lovagol (szex előtt)
16/17 nikaa11 válasza:
Keressetek már rá a neten:OMER BHATTI nevére . Ő Michael 25 éves vérszerinti gyereke erröl ő is beszél .Megint irkáltok itt össze vissza szarságoka.tszerintetek ki ossza meg a sex dolgait ország világ elött??? mért ne lehetne gyereke??? a pletykán kivűl ti semmiben sem hisztek????
17/17 anonim válasza:
Az első feleségével feküdt le, nyilván nem csak 1x. Azt írták hogy szerette az akrobatikus szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!