Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Michael Jackson valóban soha...

Michael Jackson valóban soha nem szexelt?

Figyelt kérdés
Nem volt rá képes? Dehát két felesége volt!! És akkor a gyerekei?
2009. okt. 6. 15:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%
a gyerekei lombikbébik..szóval nem az ő gyerekei.
2009. okt. 6. 15:36
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Ez hülyeség, mint minden pletyka. Volt vér szerinti gyereke is. Olvass utána. :)
2009. okt. 6. 15:45
 3/17 anonim ***** válasza:
40%
Mármint bocsi úgy értettem, hogy természetes úton is fogant gyereke nem csak lombik programmal.
2009. okt. 6. 15:45
 4/17 A kérdező kommentje:
Annyit kerestem a neten ilyesmiket, de sehol nem találtam normálisat, csak angolul :S
2009. okt. 6. 17:46
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokat kerestem utána. És ráakadtam egy fórumra, ahol a Glendával folytatott beszélgetéseiről van a pletyka. 4 rész ebből fenn van a youtubon. Abban még olyan ártatlanul beszél, és elmondja, hogy még sosem volt szexuális kapcsolata nővel. Glenda pedig azt mondja neki, hogy pedig már 34 éves lesz hamarosan. Viszont külföldi oldalakról fordítják ebbe a fórumba ezeknek a beszélgetéseknek a további részeit, abban pedig már egy bizonyos "S" lányról beszél, és beszámol róla, hogy lefeküdt vele stb... Elég szaftos sztorik, némelyiken csak tátottam a számat. De nem is tudom, nekem mintha sántítana ez az egész, ha azok a felvételek is valódiak, akkor arról miért nincs hanganyag a neten. De viszont amiket mond benne Michael, minden klappol, dátumok, események. Szerintem érdemes elolvasnod, bár mostanra már 86 oldalra gyarapodott, mert folyamatosan fordítják az anyagot. Itt van a link. Regisztrálni kell. És aztán a Dumaláda, azon belül Glenda féle beszélgetésekben találod meg.

[link]

2009. okt. 6. 18:01
 6/17 A kérdező kommentje:

Nagyon-nagyon köszönöm!

Kicsit megdöbbentett hogy 34 évesen még szűz volt. :|

Már regisztráltam az oldalon, most várok a megerősítő emailre:)

Köszönöm mégegyszer!

2009. okt. 6. 19:20
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
hülyevagy?500 lánnyal lefeküdt élete során...pf..
2009. okt. 7. 00:17
 8/17 A kérdező kommentje:

Hm.. mért is vagyok hülye?:O

fejtsd már ki ezt a választ...

2009. okt. 7. 17:01
 9/17 anonim ***** válasza:
ez hülyeség!volt legalább 3-4 gyreke.egyébként a lombikprogram az ugynaz mintha természtes úton jönne a baba.
2009. okt. 17. 18:34
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem tőle vannak a gyerekek. De Michaellel kapcsban nem tudok állást foglalni, h volt e szexuális kapcs vagy sem, egyik ezt monsja másik azt.
2010. jan. 15. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!