Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy lehetnék Bye Alex vagy a...

Hogy lehetnék Bye Alex vagy a gitárosa Dani felesége? Mindenképp sztár férjet akarok, hogy lehetne ezt összehozni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 23:02
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Írtam neki márcsomot facen is de nem válaszolt. Ám sztem ni cs baratnője csak kamu mert akkor üzent volna neki malmöből stb meg lesifotosok lebuktattak volna én mar lattam előben sokszor deakon lakom sztem ő is nem meszze mert jar az éjjel nappaliba mindig egyedül
2013. máj. 21. 23:58
 12/41 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező!

Ezek egy nyári sztárok. Ha majd harminc év múlva megkérdezel egy embert az utcán, hogy ki ő, nem fogja tudni. Te viszont nagyon is tudni fogod, minden rossz tulajdonságát is, és nem biztos, hogy olyan ember, akivel leélnél egy életet. Megéri?

2013. máj. 22. 00:17
 13/41 anonim ***** válasza:
96%
Jaj, megjelent a napi troll :).
2013. máj. 22. 00:24
 14/41 anonim válasza:
97%
Ugyanmár! Valószínűleg a kérdező legfeljebb(!) 12-13 éves. Kinek nem voltak régen ilyen vágyai? csak mi nem interneten kérdeztük meg mert nem is volt... én pl Kozsóba voltam beleesve :D
2013. máj. 22. 09:31
 15/41 anonim ***** válasza:
35%

A homárság lenne a hab a tortán, de neked komolyan mondod, hogy egy hajléktalan forma fickó jön be?

És őt tartod sztárnak? Lassan szégyellem az országomat...

2013. máj. 22. 09:48
 16/41 anonim ***** válasza:
Lehet, pont azért nem üzent meg nem mutatkozik nyilvánosság előtt a csajával, mert nem szeretné, ha ő is rivaldafénybe kerülne.
2013. máj. 22. 10:18
 17/41 A kérdező kommentje:
Ja és akkor otthon őrzi a csajt?nem menek sehova? Mikor meg csak a dalban volt és nem nyert én akkor is mindig lattam az ejjel nappaliba meg a környéken mindig egyedül de nekem kell!!!! Segitsetek ha latom odamehetek hozza vagy az mar cinkesY?
2013. máj. 22. 10:49
 18/41 anonim ***** válasza:
30%
Bye Alex vagy a "gitárosa Dani" mióta sztár? Mellesleg ez FAKE szagú egy kérdés.... Esetleg komolya, akkor is szánalmas :) Jót röhögtem rajta.
2013. máj. 22. 10:52
 19/41 anonim ***** válasza:
28%
Bye alex kb akkora sztár hogy a billentyűzet nem engedi nagy betűvel írni a nevét.......:)amugy az igazi zenétől már olyan messze vagyunk,hogy a fénysebesség se lenne elég gyors,hogy visszatérjen az igazi zene.
2013. máj. 22. 11:16
 20/41 anonim ***** válasza:
15%
Öld meg magad kérdező!
2013. máj. 22. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!