Hogyan lehetek joban hires emberekkel?
Szerinted hanyan akarnak villogni hires emberek baratsagaval? Te is csak azert akarod, hogy a haverjaid hasraessenek elotted. A celebek es hiressegek mar megutottek a bokajukat az ilyen onzetlen baratjeloltekkel, es nagyon megvalogatjak, hogy kivel allnak szoba. Plane nem a hozzad hasonlo 13-14 evesekkel.
2013. máj. 20. 15:44
12/19 A kérdező kommentje:
Hat lehet , hogy igazad van de pl nekem egyik osztalytarsam 14 eves es megis nagyon joban van egy hires szemellyel...mar annyira , hogy mindenki azt hiszi rokonok..(tanarok , ismerosok stb )
És? Egy dolog,amit jó lenne,ha megértenél:EZEK NEM ISTENEK! Ugyanolyan emberek,csak felkapta őket a média és egy darabig majmolják őket. Semmi különös nincs bennük.
Az töltsön el jó érzéssel,ha vannak barátaid,családod,stb.,akik szeretnek. Ne hamis emberek üres "szeretetére" vágyj.
2013. máj. 21. 20:00
14/19 A kérdező kommentje:
Oszinten eloszor a valaszod kioktatasnak tunt de ra kellett jonnom , hogy hatalmas igazsagot irtal es nagyon koszonom , hogy leirtad a velemenyed , nagyon sokat segitettel vele!
Szívesen. Örülök,hogy megértetted a lényegét,nem kioktatásnak szántam :)
(Jó érzés tudni,hogy célba ért akkora válaszom :))
2013. máj. 21. 20:32
16/19 A kérdező kommentje:
Hát :D Nekem rokonom egy híres színésznő (magyar), de egyébként nem tudom...
Nekem is van egy kedvenc énekesem, és annyira szeretnék találkozni vele, hogy tényleg jóban legyünk, ne csak egy rajongó legyek :D
Szerintem olyan munkát kell találni, amin keresztül kapcsolatba kerülhetsz vele... Vagy persze megpróbálhatsz írni neki twitteren/facebookon, ha fennt van, de az úgy nem túl esélyes, sajnos.
2013. máj. 24. 12:33
18/19 A kérdező kommentje:
ha 14 éves vagy, akkor esélytelen. elsődleges dolog, hogy legalább közelíts a korosztálya felé. nekem is van ismerősöm, egy év alatt kiépítettem vele egy olyan normálisabb kapcsolatot, de van köztünk 4 és fél év, meg valamennyire egyeznek a nézőpontjaink is, szóval ha arról lenne szó, el tudnánk valamiről beszélgetni. de róla is tudom, hogy nem bunkóságból, csak egyszerűen kerüli a fiatalabb rajongók közeledését. volt nekem is 1-2 ismerős, korodbeli, engem is kértek meg, hogy beszéljek vele, nem-e visszaigazolna nekik fb-n...ezt megemlítettem neki, és szó szerint azt mondta, hogy velük is csak plusz munkája lenne. szóval alapvetően ha van köztetek 10-15 év korkülönbség, esélytelen.
2013. szept. 15. 12:13
Kapcsolódó kérdések: