Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » FreddyD vagy HeRby a jobb?

FreddyD vagy HeRby a jobb?

Figyelt kérdés
csak véleményt kérek, ezért SENKI NE VESSZEN ÖSSZE EZEN!
2013. máj. 19. 14:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
43%
FreddyD, attól meg hogy Herbynek több felíratkozója van, még nem jobb
2013. okt. 9. 18:50
 22/27 anonim ***** válasza:
Hét akinek van egy kis inteligenciája és nem egy suttyó proli annak FreddyD, de aki max. kb. 13 éves és abban a korosztályban is inkább a suttyókhoz tartozik nah kb. ők lennének Herby rajongói amiből, mint látszik elég sok van... Persze vannak akik idősebbek és elég buták, nah ők is Herby hez tartoznak... Herby nél megnézel 2 videót már is látod, hogy össze vissza beszél, meg egyszer adja az értelmest máskor meg egy nyomorult debil... Tuti vannak nála komoly pszichológiai problémák...
2013. okt. 24. 19:26
 23/27 anonim ***** válasza:
FreddyD
2013. dec. 28. 15:25
 24/27 baronstaar válasza:
Freddy egy kúltúrált ember, kifinomult humorral, káromkodás és vergődés nélkül lövi a legjobb poénokat, ez ritka a magyar videósok közt. Ráadásul látszik hogy volt meló a videóiban, és még pénzt sem kap érte. Precíz ember hatalmas arccal. Sokkal jobb egy olyan videón nevetni ahol megvan a színvonal. Herbyt inkább az itteni nyíregyháziak szokták szeretni sajnos. szerintem szomorú ha az embert a tanulatlansága miatt tartják viccesnek. most komolyan, anyád, meg dikk..lehet neki sok feliratkozója, de a Győzike Showt is sokan nézték..
2014. ápr. 7. 21:50
 25/27 anonim ***** válasza:
Na azért lassuk be freddyd egy legenda a herbyre nem akarok én rosszat mondani de nekem az a viselkedesforma amit ő használ nekem nagyon szinvonalon aluli. Freddy videoit van hogy ma is megnezem ha jót akarok rohogni tehát egyertelmu.
2015. jan. 22. 19:38
 26/27 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de egy mondatban említeni ezt a két videóst szentségtörés. Óriási különbség van köztük színvonalban. FreddyD, egyértelműen. A legjobb magyar videós. Herbynek csak egy videóját láttam, de az is bőven elég volt.
2019. jún. 15. 22:59
 27/27 anonim ***** válasza:
FreddyD. Amint azt múltkor leírtam, Herbynek csak egy videóját láttam, de az alapján nem is vagyok a többire kíváncsi. Folyton káromkodik, részeges, idegesítő, unintelligens. FreddyD volt az első magyar youtuber. Videói szórakoztatóak, nem káromkodik sokat, intelligens ember. Rossz PC Játékok sorozata klasszikus, tízmilliószor végignéztem már, de sosem tudok betelni velük. (A többi videója is nagyon király, nem mellesleg.) FreddyD az amerikai AVGN (Angry Video Game Nerd) alapötletét vette át (nagy hatással volt rá), de sokkal szofisztikáltabb és szimpatikusabb, mint az AVGN. Szóval ez a véleményem kettejükről.
2019. jún. 26. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!