Fábry Sándorról mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Mint értelmiségi/humorista/közéleti személyiség/véleményformáló alak stb.2013. máj. 15. 15:35
1/6 anonim válasza:
Ő sem fedhetetlen, azonban ezerszer ő, mint ilyen Puszér és Hajdú féle sz@rháziak.
2/6 loupsolitaire válasza:
Én kedvelem a stílusát.
Művelt, sokat látott ember; igaz, hogy enyhén beképzeltnek tűnik, de ez teszi őt Fábry Sándorrá. :)
4/6 anonim válasza:
Nekem nem jön be a stílusa, soha nem hagyja szóhoz jutni a másikat és gyakran akar olyan dolgokról viccet csinálni, amiről nem lehet.
5/6 anonim válasza:
Jó humorral, rendkívüli beszédkészséggel rendelkező ember.
Jelenleg is még futó műsora a köztévében szerintem már csak árnyéka régi önmagának. Csak úgy van...
6/6 anonim válasza:
Utálom Fábryt. Sosem szerettem. Beképzelt, nagyképű, baromira el van szállva magától, a hangjától pedig a falra mászok. Ráadásul az utóbbi időben szinte az összes Rádiókabaréban ő szerepel, és elveszi a műsoridő felét az unalmas dumájával. Borzalmas.
Elmehetne már nyugdíjba, az lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!