Mi a véleményed a Barátok Köztös kislányról? :D
Figyelt kérdés
Neked mi a véleményed Kamilláról,a Barátok Köztös kislányról?:D2009. szept. 29. 17:03
1/12 anonim válasza:
Rühellem ahogy beszél stb, ha nekem olyan gyerekem lenne majd jó 30-40évesen akkor beleugranék a dunába a lánchídról
2/12 anonim válasza:
Én legszívesebben megpofoznám:DDD
3/12 anonim válasza:
vagy inkább megtépném?! nemis tudom..:DD
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Én is így vagyok vele!:D
2009. szept. 29. 17:20
6/12 anonim válasza:
Fognám dugnám! Amúgy nem nézek Barátok köztöt :D
7/12 anonim válasza:
Utálatos szerepet kapot a Kamilla kislány.Már régen ugrot volna tőlem 2 nagy pofon:)
8/12 anonim válasza:
Akaratos kis liba.Két nagy pofon nem ártana neki.
9/12 anonim válasza:
Mindig találnak valami irritáló szereplőt most ő az, de ez az új Misimókus fejű Szabolcs sem a szivem csücske remélem hamar dobbantanak
10/12 anonim válasza:
eltornem a kezeit,azutan levagnam oket,lehajitanam a 9.emeletrol majd beletennem egy sosavas kadba!annyira ki nem birom allni azt a rohadt kenyes hangjat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!