Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Taylor Lautner...

Szerintetek Taylor Lautner tehetséges színész? Nagy karrier állhat előtte?

Figyelt kérdés

2013. máj. 2. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nem.

Taylor Lautner - Díjak és jelölések

2013 - Arany Málna-díj - a legrosszabb férfi epizódszereplő (Alkonyat - Hajnalhasadás, 2. rész)

2013 - Arany Málna-díj - a legrosszabb páros (Alkonyat - Hajnalhasadás, 2. rész)

2012 - Arany Málna-jelölés - a legrosszabb színész (Elhurcolva)

2012 - Arany Málna-jelölés - a legrosszabb színész (Alkonyat - Hajnalhasadás, 1. rész)

2011 - Arany Málna-jelölés - a legrosszabb színész (Alkonyat - Napfogyatkozás)

További díjak és jelölések

Összesen 2 Arany Málna-díj, 4 Arany Málna-jelölés.

2013. máj. 2. 20:24
 2/8 A kérdező kommentje:

2012 Teen Choice Award (Legjobb fiatal akciószínész) - Elhurcolva

2012 Blimp Award - Kids' Choice Awards, USA - Alkonyat: Újhold

2011 People's Choice Award (Legjobb kitörő színész, Legjobb csapat) - Alkonyat: Napfogyatkozás

2011 Teen Choice Award (Legjobb fiatal Sci-Fi/Fantasy színész) - Alkonyat: Napfogyatkozás

2010 Blimp Award - Kids' Choice Awards, USA (Legaranyosabb pár) - Alkonyat: Újhold

2010 People's Choice Award (Legjobb kitörő színész, Legjobb csapat) - Alkonyat

2010 Teen Choice Award (Legszebb mosoly, Legjobb fiatal fantasy színész) - Alkonyat: Napfogyatkozás

Wikibe ezek is le vannak írva, ezért kérdeztem a véleményeteket.

2013. máj. 3. 06:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Az Alkonyatos díjak... hát amire lehetett annál a filmnél mindenre adtak Arany Málnát...
2013. máj. 3. 06:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy kösz a véleményt.
2013. máj. 3. 06:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Minden kétséget kizáróan nem. Taylor Lautner nem tehetséges, nincs érzéke a színészethez. Aki igazán színésznek született, annak már az első filmjeiből is tisztán kivehető a dolog (példának okáért Leonardo Dicaprio vagy Johnny Depp). Taylort azért szeretik annyian, mert kigyúrt, és állítólag helyes, de nulla az alakítása az összes filmjében. Nem véletlenül az a sok Arany málna. Amúgy semmi bajom vele.
2013. máj. 8. 12:29
 6/8 anonim ***** válasza:
2013. máj. 8. 23:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Ezen a linkelt szövegen röhögtem egy jót... hát látom a srác kap hideget, meleget...
2013. máj. 9. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem fantasztikus színész és ember!!!És ezt nem CSAK a kockahasa miatt mondom mert természetesen az is fantasztikus de ő nem szállt elmint Justin, aki mittud a háta mögött..?!Semmit..max. csomó csajt és rajongót!!!Taylor nagyon tehetséges színész!!Imádom őt!! A legjobb színész!!És a kritikusok szerintem azt sem tudják mit-kit húztak le!!Attól még hogy a mit tom énmilyen málnán a legrosszabb lett..ez hülyeség hogy ő a legrosszabb!!
2013. aug. 23. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!