Film színészek. Hogy is van ez?
Szóval nagyon sokan írják:filmszínész akarok lenni!,
tervezem hogy kimegyek USA-ba,hogy kezdjek neki?
A híres színészeket hogy fedezték fel ?hogy lettek kapcsolataik?
csak bementek egy meghallgatásra és ennyi?
A legtöbben azt válaszolják hogy nagyon sok ember van aki ezt szeretni elérni:híresség de egy a millióhoz az esély hogy felfedezzenek.szóval a lényeg:nekem is ez a vágyam hogy színésznő legyek mert imádom ha rám figyelnek az emberek ha a kamerák körüllöttem forognak,ha megkapom azt az élményt mikor azt mondják:gratulálunk te kaptad meg a szerepet...
pár hónap múlva angliában fogok élni a családommal,és azt gondoltam itt a lehetőség hogy valóra váljon az álmom!
addig nem kezdenék bele amég anyanyelvi szintén nem megy az angol.de amikor már megy(egypk:6 éve tanulom az angol nyelvet)
megpróbálkoznék vele DE HOGYAN? VAN RÁ ESÉLYEM ?
boccs ha rossz a helyesírás,fogalmazás
és ha túl hosszú a szöveg
Csak normális válaszokat kérek,linket
kösszi hogy elolvastad
kérlek válaszolj a kérdéseimre
kösszönöm
Ha tudsz angolul akkor ajánlanám neked youtube on az 'Inside the actors studio' című videókat,ahol rengeteg híres színész meséli el az életét.Nagyon tanulságos,és érdekes műsor,én szórakozásból, érdekességből nézem.Például Johnny Depp tollakat adott el telefonon mielőtt híres lett. Brad Pitt( jó nem a legjobb színész) de képzeld hogy sztriptíz táncos lányokat fuvarozott mielőtt híres lett.:D
Szerintem nézegesd ezeket a videókat,mert nagyon tanulságosak lehetnek számodra.Igazából rengeteg színésznek voltak kapcsolataik más emberekkel a szakmában,és valahogy feltornázták magukat.
Szerintem van esélyed,Angliában több lehetőség vár rád,természetesen nagyon sok kitartásra,türelemre,illetve szorgalomra lesz szükséged!
Sok szerencsét!
Első:nagyon kösszönöm,megnézem a videót,igen tudom hogy sok kitartás kell hozzá de nem fogom hagyni hogy elvesszen az álmom,
mellesleg nem szeretnék dicsekedni,de jó énekhangom is van:-D
második:de probléma.....:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!