Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Dukai Regina...

Szerintetek Dukai Regina "dubajozott"?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom elképzelni erről a lányról, hogy képes lett volna erre. A többi Sugarbird-es lányt egyáltalán nem bírom, de ő annyira emberinek és normálisnak tűnik... De azt hiszem, őt is gyanúsítgatták ezzel. Ti erről mit tudtok?
2013. ápr. 29. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tökmindegy? Neked jobb lesz vagy rosszabb lesz, ha akármelyik is igaz?
2013. ápr. 29. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Most tényleg:szerinted miből élnek?Főleg ilyen fényűző életmódot?Abból hogy évente kb.kétszer látod a tévében Őket?
2013. máj. 2. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sem dubajozott Regina... mondjuk a Body Szilvibol tuti kineznem sot meg a Horvath Evabol is de pl Reginabaol vagy a Zitabol nem.

Jah es Regina ruhakat tervezz,music fmen bemondo + fellepesekre jar majdnem minden hetvegen, rendezvenyeken "haziasszony" is szokott lenni szoval ebbol el meg ...

2013. máj. 2. 16:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Regina nem! Ő minden nap megy, csinálja a Sugarbirdet lelkiismeretesen, rengeteg terméket reklámoz, minden hétvégén fellép, háziasszony rendezvényeken, stb. Ő ebből él! Linda, Sylvi viszont tuti voltak sejkvendégek! :)
2013. jún. 22. 23:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Lelkiismeretes Dubajozoó elnyűtt ri.anc.

Láttam milliós táskával az oldalán, meg jópárszor Bécsben, Milánóban...

Mo-n egy budai étteremben 60-as külföldi pasikkal szállt be egy Bentleybe...

Ez a Sugarbird egy fedőcég.

2016. szept. 29. 15:16
 6/7 anonim válasza:
én biztos forrásból tudom hogy durván dubajozott, és ami a legszomorúbb, hogy az ilyen ribizlik a fiatal tinik példaképei....
2018. nov. 17. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Előző, bírom az ilyen “biztos forrásból tudom” embereket. Én viszont valóban biztos forrásból tudom, hogy nem csinálta! ✌🏼
2018. nov. 25. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!