Tettem fel pár képet, ki ez a híresség? Mi a neve?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, egy illető ennek a személynek adja ki magát és fenyegető leveleket ír nekem, itt vannak a linkek a képihez:
2009. szept. 25. 14:36
1/7 anonim válasza:
hát szerintem ha ilyen képek mögé bújva fenyegetőzik az a valaki, akkor nem nagyon kell aggódni, biztos az anyjáék sem szeretik a pofáját, de az is lehet hogy valami beteg állat... szerintem ne aggódj. Amúgy mégis honnan veszed hogy híresség? És mégis mit számít hogy ki az, nem az a fontosabb, hogy valaki fenyeget?! Furcsa egy kérdés ez, az biztos...
2/7 A kérdező kommentje:
Nos tudom hogy híresség..csak nem ugrik be a neve :S
Nos ha rájönnék ki van a képen, bizonyíthatnám hogy kamu és akkor letörli..mert hogy egy közösségi oldalon műveli...
2009. szept. 25. 17:04
3/7 A kérdező kommentje:
*letörlik...
2009. szept. 25. 17:04
4/7 anonim válasza:
Ezekkel a képekkel hogy tud fenyegetni? Elküld neked ilyen cukormázas képeket és közben fenyeget? Nem értem...lehet, hogy nem híresség, hanem modell és úgy nehezebb lesz rájönni, hogy ki ő. De nem értem miért foglalkozol vele??
5/7 A kérdező kommentje:
Nos egy közösségi oldalon csinálta ezt...nem elküldte, ez volt a profiljában. Az adminok megmondták hogy ha kiderítem ki ő, letörlik a meghívójával együtt. Már megoldódott.
2009. okt. 4. 11:46
7/7 anonim válasza:
Közösségi portál? Tedd tiltólistára, nem tud írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!