Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi van Larry Stylinson-nal?

Vanuu06 kérdése:

Mi van Larry Stylinson-nal?

Figyelt kérdés
Nagyon sok olyan pletykát hallottam, hogy ' vége van. És ezt most nem nagyon tudom hova rakni... De ha belgondolok én sem láttam tôlük annyi hülyülôs képet, meg videót... Ha valaki esetleg tud valmit és leírná, vagy belinkelne egy oldalt, nagyon megkõszõnném. /EgyKétségbeesettRajongó../

2013. ápr. 13. 21:51
1 2
 11/13 anonim válasza:
Az egészet a hülye emberek tették tönkre. Itt azokról beszélek akik olyanokat terjesztettek twitteren meg mindenhol, hogy igazából szerelmesek stb. Ez annyira szánalmas és az egész egy pletyka. Én imádom Larryt és nem akarom, hogy vége legyen..
2013. ápr. 23. 14:21
 12/13 anonim ***** válasza:
szia!!nem úgy értettem hogy már többé nem barátok hanem úgy hogy (mert ilyen hírek is keringenek...azt hittem erről beszélsz) nincsenek együtt biztosan..amúgy meg még jó barátok csak felnőttek stb..:)
2013. ápr. 23. 16:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát igen. A szeretet és a szerelem két külön fogalom. Nem értem, hogy miért kellett ezt tönkre tenni. Imádom ôket, és nagyon szomorú vagyok, hogy nyilvánosság elôtt nincs tõbbé Larry. Én ezt nem szeretném.. :(
2013. ápr. 24. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!