Larry Stylinson Fanfic linkek!?
Figyelt kérdés
Szeretnék ilyesmit olvasni, valaki ki tud segíteni néhány linkel? :D2012. júl. 23. 14:54
1/22 anonim válasza:
szia, a legjobban, amikről tudok, azok:
yousaidforeverlarrystylinson.blogspot.com (ez a kedvencem)
youwentcrazy.blogspot.com (ezt egy barátom írta)
thecharmer-larrystylinson.blogspot.com
illetve én is írok az előbb említett barátommal, igaz, még nem került fel fejezet, de igyekszünk. (believemeyouneedme.blogspot.com)
és ha nem hátrány, ha angol, akkor ezeket mindenképp ajánlom, ezek az angol kedvenceim, sírtam rajtuk, sokat:
az utóbbi oldalon, ha jobban körbenézel találsz még nagyon sok fanfictiont angolul, kedvedre válogathatsz :) ennyit tudok mutatni, de ha te esetleg tudsz másikat, szívesen várom :D
3/22 anonim válasza:
Van még egy, amit szintén a thecharmer;yousaidforever-es lány ír. Ez egy 8 részből álló történet, de attól nagyon jó! :) [link]
4/22 A kérdező kommentje:
igen igen, írtam privátba, hogy már mindet olvastam és várom a tiéteket, mert az angol sajnos hátrány :D
2012. aug. 2. 23:21
5/22 One Directioner válasza:
Ezt nagyon szeretem... [link]
6/22 anonim válasza:
Egik barátnőm írja, nagyon jó :)
8/22 anonim válasza:
imasilhouette.blogspot.com is jó eddig:)
9/22 anonim válasza:
Az én blogom, remélem van még kedved olvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!