Van manapság Magyarországon olyan politikus, aki Vona Gábornál jobban néz ki, és ha van ki az?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 10:22
1/20 anonim válasza:
Ez nagyon buta kérdés. Teljesen szubjektív a szépség.
2/20 anonim válasza:
Csak a Jobbiknál vannak fiatalok.
A kérdésre válaszolva Szabó Gábor ,Farkas Gergely.
4/20 anonim válasza:
Van egy tippem, hogy a kérdező egy nő.
Múltkor hallottam egy 40 év körüli asszonyt, hogy ő azért szavaz Orbánra, mert egyszer látott vele egy interjút a TV-ben és ahogy széttette a lábát látszott, hogy mennyire dudorodik neki a nadrág...
5/20 anonim válasza:
Ugy-e milyen szép ember? Talán (jaj nem tudom, mondhatom-e?) még a miniszterelnök urnál is szebb.
6/20 anonim válasza:
Hm. Tényleg helyes. Akkor én rá szavazok!:)
7/20 anonim válasza:
Tudom, hogy a kérdéseddel erre nem válaszolok, de nem politika témakörben szokás feltenni az ilyen kérdéseket.
8/20 anonim válasza:
#7: Miért nem politikai? Kampányolás. De csak ennyi jutott az eszébe, mint "pozitivum".
10/20 anonim válasza:
Most már nemcsak a legszakmaibb, a legokosabb, hanem a legszebb is? A jobbikos vadmacskák tényleg mindenkin túltesznek.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!