Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Zsédenyi Adrienn...

Mit gondoltok Zsédenyi Adriennről?

Figyelt kérdés

Csak szeretnék pár dolgot leírni a Cotton Club Singers-ről, akinek régen Szűcs Gabriella és Zséda is tagja volt.Az egyetemista koromban volt ez a rossz élményem velük kapcsolatban. Az egyik legjobb barátnőm megtudta, hogy az egyetemen felép a CCS és kért, hogy kísérjem el. A műsor végén odaszeretett volna menni hozzájuk beszélni pár szót velük és autogramot kérni, de elküldték. Az elküldés enyhe szó bunkót elutasították. És ehhez hasonlóan jártunk egy pesti bevásárló központban is, ahol a nagynak nevezett Zséda még figyelemre sem méltatott egy plázai haknija után. :S

Leírom azt is hogyan viselkedtek a kedvenc együttesem tagjai, akikkel összefuthattam külföldön és nem olyan rátartiak, mint pl. a Zséda, vagy László Boldizsár (aki a nagy mellényűségében már azt sem tudja, hol tart.).

2003 májusában lépett fel Londonban a kedvenc gyerekkori együttesem (Depeche Mode) dalszövegírója, gitárosa és énekese (Martin L. Gore) is a második szóló albumával. A koncert egy családi hangulatú est volt. A koncert után Martintól sikerült aláírást kapni és pár szót váltani vele. Martin L. Gore annak ellenére, hogy az egész világ majd 30 éve ismeri nagyon kedves és megközelíthető ember. Szerintem ő méltán hordhatná fent az orrát, de nem teszi. Velem úgy beszélt mint egy régnemlátott barátjával.

Ja és Prágában a Recoil est előtt találkozhattam Alan Wilder-rel ( régi Depeche Mode tag) és feleségével, Hep-pel is. És ők világsztár léttükre nem olyan nagy mellényűek, mint a fent említett magyarok.

http://www.youtube.com/watch?v=BXGq0IjKViU,

http://www.youtube.com/watch?v=HeZE7Km-pWc

http://www.youtube.com/watch?v=cJIjmzKK0eQ

http://www.youtube.com/watch?v=icFAIeCUE0c

Itthon mindig úgy neveltek, hogy soha se legyek nagyképű és rátarti, akárhová is vett az élet, mert egyik pillanatba fent vagyok másikban meg lent. :( Ezért is a példaképeim Martin és Alan 6 éves korom óta. Arra nézek fel minnél nagy tudásubb vki és annál szerényebb.

Szóval a szépség nem minden, de az emberség az igen, mégha csúnya is vki.

Amúgy a legjobbakat. :D

Várom a véleményeiteket ezzel kapcsolatban.

2009. szept. 22. 19:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én nem igazán vagyok autogram kérős típus, ha összefutok egy ismertebb emberrel, legfeljebb rámosolygok, örülök, hogy találkoztunk-alapon.

Személy szerint Zsédát nem ismerem, bár a zenéjét és hangját nagyon szeretem. Örülnék, ha olyan hangom lehetne, mint neki. :)

Mivel a televízióban eléggé kedvesnek és készségesnek látszik, engem meglep, hogy a valóságban ilyen elutasító.

Persze meglehet, hogy ezernyi problémája volt, ő is emberből van. Nem mentséget keresek, de ő is halandó ember, lehet neki is rossz napja, Neked pedig peched, hogy pont azokat fogod ki. Persze, az is meglehet, hogy a tv-ben látottak nem a valóságot tükrözik, hanem valójában egy mufurc, öntelt hólyag, de azt hiszem, nem vagyunk olyan ismeretségben, hogy érdemben erről véleményt alkossak.

2009. szept. 22. 19:32
 2/17 A kérdező kommentje:
Ja akkor csak kitalálom az egészet. És 2* véletlenül volt ilyen durcás. Ugyanmár. :S De Gore és Wilder tényleg olyanok a nap 24 órájában. :D
2009. szept. 22. 19:38
 3/17 anonim ***** válasza:
nekem nem szimpatikus nem tudom megmondani miért nem, pedig van 1-2 száma amit szeretek...másik sztori hogy a volt német tanár a suliban mesélte hogy a vőlegénye a Rúzsa Magdi előtt volt felvezető zenekar, de állítólag olyan egy hisztis pi*a hogy az bődület, a gyerek megvolt rökönyödve hogy hát a tv-ben nem ilyen a csaj...uh erről ennyit...bár mondjuk nekem ez a csaj sem szimpi :D
2009. szept. 22. 22:29
 4/17 anonim ***** válasza:

Első lennék!

Senki nem vádolt meg azzal, hogy kitaláltad az egészet...

Te mondtad.

2009. szept. 23. 10:42
 5/17 anonim ***** válasza:
43%

Hát a ZSédáról én is hallottam már hogy milyen köcsög meg hogy ha nincs kifestve nincs fényképezés...stb.A Rúzsa Magdiról ne is beszéljünk....Nagyképű r..banc...

Üdv:Egy volt öltöztető.

2009. okt. 4. 17:08
 6/17 A kérdező kommentje:
Martin és Alan lábnyomába sem ér. :S Senki sztárocskák. :SS Már Rúzsa és zsédenyi. :SS
2009. okt. 6. 23:14
 7/17 A kérdező kommentje:
17:08 - Én is hallottam, hogy a stylist és divattervező, Náray Tamást kiakasztotta Zsédenyi a házsártos és nem tetsző viselkedésével. :SSS
2009. okt. 7. 10:48
 8/17 anonim ***** válasza:

Zséda szerintem a legtehetségesebb, legjobb hangú magyar énekesnők egyike. (A mai felhozatal borzalom, de Zséda ebbe nem tartozik bele)

Egyébként nézz meg egyszer egy fél órás Baby Gabi koncertet... ő olyan, hogy elküldi onnan a biztonsági őröket, mert imádja a rajongóit, és egy-egy fellépése előtt vígan sétál egy magában a nézők között... már sok fellépésén jártam :)

Üdv: Egy Baby Gabi fan.

2009. okt. 10. 22:52
 9/17 anonim ***** válasza:
Pedig Nárayt nem egyszerű kiakasztani.
2009. okt. 11. 15:56
 10/17 A kérdező kommentje:
Zsédenyi hiába 'tehetséges' nem emberi. :D Mint pl. Gore és Wilder. :SSS
2009. okt. 11. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!