Directionerek! Melyik a kedvenc számotok a srácoktól?
Nekem a Little things és a Rock me! :)
És ha van valaki aki közelebb áll hozzátok a fiúk közül, akkor melyikük az és miért? :)
Nekem a régi számaik közül: Stole My Heart, Up All Night, WMYB, One Thing, I wish, More Than This...de kb mindet szeretem. :)
Az új albumról: LWWY, Rock Me, Little Things, Kiss You, I Would...
Most már kicsit leszoktam róluk, és nincs kedvencem, de régebben Zayn volt. (de akkor tényleg nagyon rájuk voltam kattanva) :) 17L
nekem kedvencem Zayn♥♥:33
mert jól néz ki és a hangja is jó:)
Kedvenc számaim:/összes de azért a legkedvencebbek/
-More than this
-Up all night
-She's not afraid
kedvencem Niall.
kedvenc lassú számaim:Same mistakes, More than this, Over again, I wish
kedvenc gyors számaim:I would, Save you tonight, I shold've kissed you, Stole my heart
régebben imádtam a They don't know about us-t de már azt nem annyira inkább ezeket.
lehet hogy nem valami népszerű számok de akkoris szeretem őket.
hűha, nehéz kérdés :)
imádom az Another world-t, She's not afraid-et. libabőrös leszek a C'mon c'mon-tól és rajongok a Heart attack-ért. A BSE-ről nem is beszélve ;D azt bírom a klippel együtt, nagyon nagy xD
khm... nálam Harry az első,abszolút pasiideál (túrni való haj, zöld szemek,egyre izmosodó test,amit tetoválások borítanak), bár egy ideig Liam volt a favorit. most ő a második :) (a BSE videóban &@*#! helyes :$$).
a másik 3 fiú döntetlen.
15L
Hát igen a BSE Leeroy-osan PER-FECT!!!!! :DDDDD
I <3 The Direction! :P
Nekem a BSE és a Rock Me :)
Én nekem Zayn.Imádom úgy ahogy van, tökéletes pasiideál.Utánna Niall.Aztán Liam (nekem régen nem tetszett de így h lenyírta a haját így szerintem wow)aztán louis mert olyan édi az a répa mánia meg persze a kevinek :D Aztán Harry nekem ő olyan semmien
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!