Légyszíves mondja el valaki hogy miért utálják ennyire Justin Biebert?
Nem értem hogy miért...tehetséges
énekel,táncol,dobol,gitározik,zongorázik.Persze nem tökéletes mert senki sem az.Csak amikor olvasom a cikkeket róla akkor bármit csinál az emberek a hibát keresik benne és sokszor csak túlozzák a dolgokat.Valami ÉRTELMES okot mondjatok ne azt hogy mert b*zi,beképzelt stb...
Szia,
nagyon jó kérdés, én is sokat törtem a fejem.
Miért kell valakit le mocskosb...zzon, amikor nem is ismerik?? JB nem bántott soha senkit, olyan amilyen és kész. Nekem nem tetszik a stílusa, de sokkal többet ért el, mint a környezetemben bárki!
Aki meg unatkozik vásároljon mosómedvét, ne mocskolódjon!!
"sokkal többet ért el, mint a környezetemben bárki!"
ismered a White Town nevű zenekart? Nekik volt egyetlen daluk, ami egy ideig sláger volt a '90-es években. Már ők többet elértek, mint amit mi itt együttvéve, úgyhogy ez baromira nem számít érvnek...
Az előttem szólóhoz annyit, hogy nem is rábeszélnek, hanem
- Hogy mered te, te kis senki, ronda, tehetségtelen akárki megszólni őt? Ő szép, okos, tehetséges, jó a hangja, mindenféle hangszerekhez ért és már azelőtt ő volt a király, hogy felfedezték volna.
- Amiért nem értesz egyet velünk, hülye vagy, ronda és ostoba! Különben is, még ha nem is volt odaírva, csak pozitív, helyeselő véleményeket kérünk!
A többivel teljesen egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!