Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Légyszíves mondja el valaki...

Légyszíves mondja el valaki hogy miért utálják ennyire Justin Biebert?

Figyelt kérdés

Nem értem hogy miért...tehetséges

énekel,táncol,dobol,gitározik,zongorázik.Persze nem tökéletes mert senki sem az.Csak amikor olvasom a cikkeket róla akkor bármit csinál az emberek a hibát keresik benne és sokszor csak túlozzák a dolgokat.Valami ÉRTELMES okot mondjatok ne azt hogy mert b*zi,beképzelt stb...

2013. márc. 28. 23:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem utálom, csak szimplán a zenéjét gondolom szarnak. Eleve rosszul kezdett, mert ilyen rózsaszín cuccokat csinált csajoknak, meg ilyen igazi cukifiú volt. Nem csodálom, hogy utálták. De még mist is erre a képre emlékeznek, ezért utálják most is.
2013. márc. 31. 11:45
 12/18 anonim válasza:
24%

Szia,

nagyon jó kérdés, én is sokat törtem a fejem.

Miért kell valakit le mocskosb...zzon, amikor nem is ismerik?? JB nem bántott soha senkit, olyan amilyen és kész. Nekem nem tetszik a stílusa, de sokkal többet ért el, mint a környezetemben bárki!

Aki meg unatkozik vásároljon mosómedvét, ne mocskolódjon!!

2013. ápr. 1. 13:43
 13/18 AccountManagerkovács ***** válasza:

"sokkal többet ért el, mint a környezetemben bárki!"

ismered a White Town nevű zenekart? Nekik volt egyetlen daluk, ami egy ideig sláger volt a '90-es években. Már ők többet elértek, mint amit mi itt együttvéve, úgyhogy ez baromira nem számít érvnek...

2013. ápr. 1. 15:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"JB nem bántott soha senkit"

öhöm öhöm öhöm

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ez a botrányai negyede. Tényleg nagyon jól nevelt mondhatom!

2013. ápr. 2. 11:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Nagyon jót nevettem! Igazad van! Komolyan mondom nekem az a legnagyobb bajom vele, hogy mindig őt látom minden hol!(gyengébbek kedvéért: újság,TV,internet!) UNOM! Akiket én/mi szeretünk alig hallani=kellő mennyiséget hallani róluk! Ha majd érdekel JB rákeresek a neten, nem kell nekem állandóan nyomatni! És ezek a rajongók! Kiírnak egy ilyen kérdést és aztán ha megmered íri a véleményedet elkezdenek rábeszélni, hogy valójában miért is jó! Olyan mintha megakarnák változtatni a véleményemet és csak azért írták volna ki a kérdést! Kicsit olyan ez, mint amikor kicsi voltam, elmentünk az orvoshoz, az felírt egy gyógyszert, én nem akartam bevenni,de anyukám elkezdte magyarázni, hogy miért kell bevenni,miért lesz az nekem jó!
2013. ápr. 2. 16:32
 16/18 AccountManagerkovács ***** válasza:
32%

Az előttem szólóhoz annyit, hogy nem is rábeszélnek, hanem

- Hogy mered te, te kis senki, ronda, tehetségtelen akárki megszólni őt? Ő szép, okos, tehetséges, jó a hangja, mindenféle hangszerekhez ért és már azelőtt ő volt a király, hogy felfedezték volna.

- Amiért nem értesz egyet velünk, hülye vagy, ronda és ostoba! Különben is, még ha nem is volt odaírva, csak pozitív, helyeselő véleményeket kérünk!

A többivel teljesen egyetértek.

2013. ápr. 2. 23:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Én az utolsó elötti vagyok! Teljesen igaza van, annak aki előttem írt! Itt nem a véleményünkre kíváncsiak csak az a lényeg minél több rajongója legyen ennek a "sztárnak"!
2013. ápr. 5. 16:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, egyet értek veled!:) Ha az emberek félretennék a passzív utálatukat Justin iránt, talán még kedvelnék is. Egyébként meg nem a média juttatta el ideáig. Vagy ha mégis, akkor mi van????:) Az utálkozók csak féltékenyek.
2013. máj. 15. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!