Légyszíves mondja el valaki hogy miért utálják ennyire Justin Biebert?
Nem értem hogy miért...tehetséges
énekel,táncol,dobol,gitározik,zongorázik.Persze nem tökéletes mert senki sem az.Csak amikor olvasom a cikkeket róla akkor bármit csinál az emberek a hibát keresik benne és sokszor csak túlozzák a dolgokat.Valami ÉRTELMES okot mondjatok ne azt hogy mert b*zi,beképzelt stb...
Mert a média juttatta el oda ahol most tart. Szerinted miért van az, hogy minden idők egyik legrosszabb számának a Baby-nek több, mint 200 millió megtekintése van a youtube-on?
Vagy például Rebeca Black tehetségesnek távolról sem nevezhető orrhangja hogy kerülhetett be a youtube toplistába? Úgy, hogy a média az arcunkba tolta, és eladta, mi meg megvettük.
Fiatal, híres, jóképű, gazdag. Első számú kritériumok hogyan legyél a csajok szemében közkedvelt. Akire pedig buknak a csajok, az mindig az ellenséges zónába tartozik, így mindenféle negatív dologgal lehet bombázni, hátha a lányok figyelme elterelődik.
A hatást felerősíti hogy tizenévesekről van szó, amikor a lányokat egy plátói szerelem köti le, ahelyett hogy engem mint elérhető és szintén helyes, menő, jó humorú, stb... pasit választanának. Kb. ennyi a titka, így gondolkodnak sokan.
És ez nem JB-ről szól, általánosságban. Rá is rá lehet húzni mint más rengeteg ilyen popsztárra.
Igazából mindegyikben van egy igazság de nem teljesen.
1. hozzászóló:minden sztárt a média csinálta sztárrá és nagyon sok ember a kinézetre alkotja meg a véleményét mert ha megismernéd akkor tudnád miért sztár. Rebecka Black rossz példa mert más a helyzet vele meg Justinnal.
2. hozzászóló:Ez csak féltékenykedés nem nyomós ok mert ha mondjuk azt mondatátok hogy nincsen hangja nem tud semmit csinálni az érv de ez csak egyszerű féltékenykedés.Azért nem utálhatsz valakit mert jól néz ki és gazdag.
3. hozzászóló: ez igaz,csak én ha valakit nem szeretek nem olvasom el a róla szóló cikket nem szólók hozzájuk és nem hallgatom meg a zenéit.
Köszönöm a válaszokat :D
utolsó hozzászólás:
És ha a rajongója akkor mivan?
Nem véletlenül lett sztár ha nem lenne tehetséges akkor Usher meg L.A Reid nem szerzőtették volna le. Usher meg L.A Reid nem kispályások.De am meg ha ennyire biztos vagy benne hogy csak szuper médiagépezetekkel van hangja akkor megnézhetnéd azt a videót amikor még nem volt híres és azóta fejlődött a hangja.Könyörgöm akkor ne írj hozzászólást ha nem tudsz róla semmit.
És igen én is a rajongója vagyok csak akartam tudni egy nyomos okot de nincs semmi köszönöm szépen.
ÉS NEM KELL TÖBB HOZZÁSZÓLÁS :D előre is köszi.
Ki mondta, hogy nem tehetséges? Senki.
Annyit mondtam, hogy nem attól lett híres.
akkor mitől?
ha azt mondod hogy a tinilányok miatt akkor igen ez igaz mert mivel ő is még tini...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!