Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek egy anyának van...

Szerintetek egy anyának van joga ilyet kérni?

Figyelt kérdés

[link]

Kérlek, indulatok nélkül és tisztelettel válaszoljatok.

2013. márc. 28. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen alapon az eddigi zenéket sem adhatnák elő többet. Teljesen irreális kérés. Így igazából azt éri el, hogy az egyetlen, ami megmaradt a fiából, azt tönkre teszi.

Amúgy szerintem pénzt akar kicsikarni így, de ez magánvélemény.

2013. márc. 28. 21:45
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen, joga van.
2013. márc. 28. 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Egy zenekar nem egy emberből áll. Számtalan példát láttunk arra, hogy egy-egy tag kiesett egy zenekarból, de az folytatta ugyanazon a néven. Olyan együttesek is működnek szép számmal, ahol már egyetlen alapító tag se játszik.
2013. márc. 28. 21:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem és nekem nagyon furcsa, hogy valakinek meghal a gyereke és 1.hét múlva ezzel foglalkozik.
2013. márc. 28. 21:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérni van joga, de én ellenzem a kérését.
2013. márc. 28. 21:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nincs joga, annak fényében, hogy nem tudja (valószínűleg) mit akarhatott volna a fia. Szerintem nem feltétlen a zenekar vesztét akarná, most hogy meghalt, és tegyük fel megtudnánk interjúvolni. De ez is csak feltételezés, ugyanúgy mint amit az anyja csinál.
2013. márc. 28. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Gondolom ő azt hiszi, de nincs igaza. A többi ember éppúgy beletette az életét a zenekarba. Hogy mi lesz a zenekar jövője, az a maradék tagon múlik. A szülők feladata a gyász. Mást nem tehetnek. Az együttes többi tagja viszont nem ment el. Ők döntenek az együttes jövőjéről, nem anyuci.
2013. márc. 28. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
De jó, hogy írtam egy csomót, erre nem jelenik meg... Na mindegy szóval nekem az AC/DC jut eszembe erről, ahol Bon Scott halála sem jelentette a zenekar végét, sőt, a rajongók ezáltal talán még kevésbé felejtik el az egész együttest. Brian Johnson is remek énekes, igaz 80'-as évekig voltak a legjobb számaik, de azokat ugyanolyan jól elénekli BJ, SŐT! Lényeg, hogy ott a gyászoló apa kérte a zenekart, hogy ne hagyják abba, a fia se akarná. Megfogadták, és szerintem nagyon jól tették.
2013. márc. 28. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs. Nagyon ráér az anyuka.
2013. ápr. 2. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!