Mért van az Edward Cullen piszok jóképű, de ha Robert Pattinson szembe jönne velem az utcán fel másznék a legelső fára? Mások is vannak így?
Figyelt kérdés
Imádom Edwardot, de robertért nagyon nem vok oda, ti hogy vagytok vele?akkor már inkább taylor:)ő legalább cuki2009. szept. 18. 16:21
11/21 anonim válasza:
nekem az első filmben nagyon tetszett edward, de rájöttem h csak azért mert nem mutatták elégszer jacobotXD az a srác vmi eszméletlen dögös!!!! és edward pedig úgy néz ki mint akinek még a tej is megalszik a szájában....szentem tök béna srác. ha annyira be vagytok rá kattanva nézzétek meg ezt a képet: [link]
én jót röhögtem rajtaXDXDXD
12/21 A kérdező kommentje:
most ezt elküldted, teljesen átváltottam team jacobra xD
2009. szept. 22. 17:08
13/21 A kérdező kommentje:
igen élőbe nagyon béna rob épp ez itt a téma, de am a filmbe egyáltalán nem szval...
2009. szept. 22. 17:09
14/21 anonim válasza:
Az a kép photoshop-os, láttam egy oldalon az eredetit és azt a képet, ahonnan Rob fejét kivágták.
15/21 anonim válasza:
A feje akkor is gáz azon a képen, ha photoshop ha nem..
16/21 anonim válasza:
Mert nem ismered őt..hiddel lehet tőled meg ő mászna a fára...szerintem nem szép dolog ilyeneket írni másról..mielőtt nem ismered őt nem nagyon ismerheted meg se te se más rajongó mert netről nem lehet senkit megismerni úgy...de szerintem nagyon hülye kérdés ez..azért van kb mert ő férfiasabb nem egy don huan és nem olyan mit Brad PItt vagy Depp...de mindegy szerintem Minél mélyebben szeretünk valakit, annál kevésbé fontos a külseje... de szerintem te ezt nem nagyon fogod tapasztalni ha a tökéletes külsejű férfit keresed... mert vagy nem kellesz neki mert csúnya vagy (nem tom lehet szép vagy) vagy megcsal...szerintem nézzen ki valahogy és kész..persze nem állnék össze a notredami toronyőrrel..de ez mégis csak más..
17/21 anonim válasza:
De csak úgy mondanám.. az a kép amit belinkeltél nem is az ő teste..nézz utána miután lejáratod magad...okoska..nagyon sok eszed lehet máson szórakozol...nem magadon..
18/21 A kérdező kommentje:
hékás
hátrább az agarakkal
nem vok csúnya
és nem is linkeltem be képet
2009. dec. 30. 10:18
19/21 anonim válasza:
AZÉRT MERT A FILMBE ÚGY VAN MEGCSINÁLVA HOGY UHHHH...ELOLVADOK TŐLE
20/21 anonim válasza:
Szerintem akárhogy is nézzük, még élőben is kitüremkedik az átlagközül!!! Robert Pattinson(L)(L)lllllllllllllll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!