Mért van az Edward Cullen piszok jóképű, de ha Robert Pattinson szembe jönne velem az utcán fel másznék a legelső fára? Mások is vannak így?
XD
Én dettó így vagyok vele. A filmben olyan, hoyg "ó te jó ég", de a való életben... Mintha teljesen más ember lenne. Ő is mondta ezt magáról, hogy az filmben olyan mintha plasztikai műtéten esett volna át, hogy ő is alig ismer magára :D
Tudod a technika és a smink csodákra képes.
Taylor viszont egy álompasi. Legalább is nekem. Filmben és életben egyaránt :)
19/L
akkor nem csak én vok így vele
edward egy álompasi és aki nem ezt mondja azt leütöm:)(átvitt értelemben)de robert ő olyan egyre jobban kezd hasonlítani johny deppre
tök olyan borosta meg az a nagy haj, ami a twilightban jól áll neki
mert ott nincs borostája és hófehér vámpír arca van és olyan édes elbűvölő:)
Én is így vagyok vele, azóta vagyok Team Jacobos, amióta láttam paparazzo fotókat Robról (borosta, döglöttállathaj, grimasz), és Taylorról (rövid haj, szuperizmosfelsőtest, szőrmentes arc és test). :D
Amikor először láttam az Alkonyatot, még oda voltam Edwardért, de a New moon-t már csak Jacob miatt nézem meg! (És persze Alice és Bella miatt!)
de az a nagyrakásnyi amerikai lány még mindig edwardon lóg csüng nem hagyják élni, miközbe taylor állati dögös pasi élőben és filmben is, őt mégsem kergetik még a wc-re is
robertet meg, nem azért mondom de robert nem néz ki jól ha elhagyja a twilight sminkszalont és kilép a forgatási zónából
de hogy lehet olyan borostyás csajok?
mondjátok meg forgatják az eclipset, de amióta kész a twiligfht ő mindenhol borostával jelent meg nem???akkor a filmbe nincs, de alig kapnak pár hét szünetet azalatt megnő, oké, de aztán forgatnak de ő mégis borostás:(
ÉN ezt mindig azzal tudom magyarázni,hogy a vámpír léttel és a szereppel együtt jár a nemesség,ami sugárzik belőle de csak a vásznon.Vonzó mert fehérebb sápadt a bőre,van tartása stb...Másrészt a filmben átjön a személyisége,a bölcsessége,ismered,de a való életben nem...szóüval érted mire gondolok?
Mondom ezt úgy,hogy nem vagyok Alkonyat fan:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!