Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csajok! Miért őket tartjátok...

Csajok! Miért őket tartjátok példaképnek?

Figyelt kérdés

Gondolok itt Bódy "Pösze" Sylvire, akinek nagy melle és hosszú lába van, de 10 év alatt az is kezdi veszteni fényét, lehet attól, mert a vetkőzésen kívűl nem igazán megy neki más, de nem is erölteti magát. És mintha a pasijai egy szigorú válogatáson esnének keresztül ak egyeiért, kizárólag milliomosokkal van együtt, akik ezt magas összegekkel honorálják.

Vagy Zimány Linda, mégsem "Dr Szöszi", akinek egyedül egója verhetetlen. Az idő múlásával kezd látszani a valódi arca. 23 évesen kicsit korai 30 évesnek kinézni. De nálam ez tett be: "Ezen kívül imádom az életem, hiszen szinte minden vágyam azonnal teljesül. " Eddig arra arcoskodott, hogy keményen melózik a jogi egyetem mellett, ahol idén végez. Most kiderült, hogy még az elsős tárgya a rómaijog sincs meg, szal kb tárgyai sem voltak, mert erre épül minden.

Még sorolhatnám őket. Már kezdenek unalmasnak lenni, én szépnek sem látom őket, biztos velem van a gond. De tudom, hogy a tinik őket tekintik példaképnek, őket látják szépnek édekelne, hogy miért?

2009. szept. 17. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Most 20 éves vagyok, én is szeretnék modellkedni, de én nem tartom őket példaképnek. Sztem Szilvi nem is szép. Nem értem hogy lett annó ő szépségkirálynő... Vannak sokkal szebb csajok is, akik nem vetkőznek, de így sajna el is tűnnek...
2009. szept. 17. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Nem az ilyen cicababák a példaképeim.
2009. szept. 17. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Tini vagyok, de rühellem öket. A plasztikai sebész kifaragta oket, a pár kiló smink meg kicsikét elviselhetöbbé teszi az amúgy bűnronda arcukat.

Nem értem mit kell rajtuk enni és miért is mutogatják oket állandóan?! Ki kíváncsi rájuk? Mert hogy oszintén megmondjam, még nem találkoztam olyan emberrel, akit ez érdekelne...

A pucérkodáson kívul máshoz úgy sem értenek, az meg nem nagy muvészet. És most ki le nem sz@rja, hogy a Fókuszban egész este azt mutogatják, hogy hogy pucérkodtak már megint meg milyen telefont vettek? Szerintem a kutyát sem érdekli, csak lejáratják magukat...

Egy dologra lennék kíváncsi: tényleg ennyire ostobák vagy csak csinálják magukat?

2009. szept. 17. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Akiknek ők a példaképeik(én határozottan nem ez a kategória vok)azért gondolják, hogy milyen nagy számok, mert ők kerülnek az újságok címlapjára.
2010. febr. 27. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:
78%
hát nem tudom... tini léttemre egy hímnemű finn énekest tartok a példaképemnek...
2010. márc. 28. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!