Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » T. I. mért van börtönben?

T. I. mért van börtönben?

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
börtönben van?:OOOOO
2009. szept. 16. 21:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Alig pár hete egy fegyverkereskedő súgott a hatóságoknak, miszerint hivatalos bejegyzés nélkül szeretett volna T.I. gépfegyvert vásárolni, ami az Egyesült Államokban is illegális tevékenységnek számít.
2009. szept. 16. 21:45
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :) amúgy igen, én is nemrég tudtam csak meg :S rádióban hallottam, mielőtt adták le a live your life-ot, de azt nem mondták, hogy mért; csak hogy bevitték és jelenleg ott is van még... aztán most ahogy néztem az Mtv VMA ismétlését, nyert egy díjat, amit talán J-Zay vagy P.Diddy adott át és akkor mondták, hogy sajnos ugye nem tud itt lenni, de gratulálnak blablabla. Szóval burkoltan, de elmondták, hogy ott van. Kíváncsi vagyok, hogy előreláthatólag meddig... :S
2009. szept. 16. 22:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem csak akart venni, hanem meg is vette!

Gépfegyver birtoklásáért csukták le, és szerencséje volt, hogy beismerte bűnösségét, mert így "csak" börtönbe vonulása elött 1500 óra közmunkát kellett végeznie (fiataloknak kellett beszédeket tartania a fegyverek, bandák és drogok veszélyeiről) és 1 év szabadságvesztésre ítélték, amit éppen még most is végez.. Utána pedig még 3 évig megfigyelés alatt tartják amibe beletartozik 1 év házi őrizet és 100000 dollár pénzbüntetés!!

És ez nem is annyira gázos, mert ha nem vaja magát bűnösnek 10 év szabadság vesztéssel és 250.000 dollár büntetéssel számolhatott volna.

2009. szept. 17. 09:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Egy év?? Érdekes. A hírességek mindig előbb szabadulnak, mint a "normál" ember...
2009. szept. 17. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
Mi az a T.I?
2009. nov. 4. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
tudni illik
2010. júl. 13. 13:43
 8/9 anonim ***** válasza:
és ki az a ti? valami buznyák rapper?
2011. dec. 16. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó kommentelő! Az nem "ti" hanem T.I.. Lehet, hogy a buznyák rockerek ennyivel nem tisztelik egymást, de ha már nem vágod ki ő, legalább a nevét írnád le helyesen. Menjél és pogózzál a szaros rockra, annyi eszed van. Te tudatlan.
2012. jan. 14. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!