Miért nyilatkoztok itt gyk-n ennyien olyan negatívan Keresztes Ildi külsejét illetően? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kicsit régebbi kérdésekben olvastam itt az eléggé egyhangùan negatìv kommenteket.Na de miért?Pl itt egy kép az x-faktor 3 mentorok hàzànak epizòdjàbòl:
Szerintem csinos,az arca is helyes (főleg amiòta korrigàltatta az orrát),az alakja is szuper.Jò nő,és ezt női szemmel mondom.
Mi a bajotok a külsejével?Mert ugye nyilvànvalò,hogy énekesnőkènt zseniàlis,de színésznőként is jò...ez most nem is kérdés,csak a külseje.
2013. márc. 16. 23:26
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem szimplán ronda. Ahogy egyik osztálytársam nagyon találóan leírta, olyan agár feje van. Szögletes az arca, nagy az orra, vékonyak az ajkai, kicsik a szemei. Egyszerűen semmi szépet nem találok rajta nyaktól felfelé. Az alakja tényleg jó mondjuk, de nálam az arcánál minden bukik. Meg a személyiségét sem bírom, szóval nekem már pláne nem számít jó nőnek.
2/4 anonim válasza:
Úgy néz ki mint egy összeaszott múmia. Ráncos, beesett az arca. Jó lehet ez annak köszönhető hogy most vált el, és ebbe rokkant bele, de elég szörnyen néz ki. Máskülönben pedig nekem nem azért nem szimpi mert így néz ki, hanem azért ahogy viselkedik. Mindenkit beválogat, továbbjuttat, aki egy kicsit is jól néz ki vagy elesettebb az átlagnál még akkor is ha a másik három társa kézzel-lábbal hadakozik a döntés ellen. Lásd pl. a Zámbó gyerek. Hangja jó, színésznőnek is jó, és lehet emberileg is toppon van, de néha hoz fura döntéseket.
3/4 anonim válasza:
Szerintem a szépség relativ dolog mindenki mást tart szépnek! Amugy is Ildi nagyon jó énekesnő szinésznő és csodálatos ember is ami szerintem a legfntosabb! Nem lehet mindenkinek gyönyörű baba arca amugy azt is figyelembe kell venni , hogy Ildi 48 éves és nem egy tinilány ! De szerintem nagyon is szép es fantasztikus kisugarzasa van nekem a legszebb persze mindenkinek más és más a véleménye...
4/4 A kérdező kommentje:
Végre valaki,akivel egyetértek! ;)
Am köszönöm az eddigi válaszokat! ;D
2013. márc. 27. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!