Justin Bieber teljesen elszállt magától, míg Harry Styles a 1D-ből mit sem változott. Valóban így van?
Igaza van az elozo kommentelonek :D
Harry vagyis a 1D meg csak most futott de majd kifog bontakozni.
Justin-nek meg van onbizalma(es nagyon sok a nem igaz pletyka) :D
Na, nyugi!
Van különbség az egészséges önbizalom, és a beképzeltség között. Justin már szerintem nem igazán tudja hogyan viselkedjen, belezavarodik már saját magába. Nem azért mondom, mert nem bírom a csávót, igazából teljesen semleges vagyok bele szemben.
Mások.
Justin nem tudja elviselni a hírnevet, ez látszik. Látszik, hogy igazából nagyon is bizonytalan és nem tud megfelelni a jófiú-imázsnak..
Harry viszont csak éli az életét, szerintem ő önmagát adja. És szerintem egy idióta, de tegalább őszintébb, mint Justin. Justin titokzatosabb vagy nem tudom.
Remélem érthető.
Szerintem Harry is változott már 2010 óta. Beképzeltebb lett. Ez az igazság. Túlzásokba esik néha. Pl. a tetkókkal. Azt hiszi menő, mert most a sztárok közül majdnem mindenkinek van. Oké, de Harry már túlzásokba esett...mennyi is van neki? :O 10-20? Vagy több?
Én szeretem Justin-t is és a One Direction-t is, de semmi sem tart örökké. Justin is tényleg sokat változott, de ez ellen nem tudunk mit tenni. Vagy elfogadjuk vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!