Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi történt pontosan Cipővel...

Mi történt pontosan Cipővel (Bódi László)? Mélyaltatásban volt, próbálták felébreszteni, de nem sikerült és ezután kómába esett, vagy már rögtön kómába esett amikor leállt a szíve? Ellentmondások vannak a hírekben

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 1. 22:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
30%
És te miért vagy ilyen kibszott kommcsi imádó? Netán te is az vagy?
2013. ápr. 5. 17:16
 12/12 anonim ***** válasza:
79%

Nincs olyan hogy komcsi imádó. Olyan van hogy kommunista.

És nekem ahhoz semmi közöm nincs. Nem érdekel hogy valaki náci vagy kommunista vagy akár sátánimádó homosexuális. Nem érdekel! Ha jól végzi a dolgát akkor kit érdekel a magánügye? ÉS nem is volt rossz ember! Mondj nekem egy példát is arra hogy ő rossz ember volt! Egyet!

És tudod te egyáltalán hogy mit jelent az hogy kommunista? Szerintem fingod sincs arról hogy mi az.

Mit ártott ő neked hogy így szidod? Tett szerinted valami rosszat is ezzel az országgal? Nem.

Ezek után nem értem miért kell ilyen primitívnek lenni?

2013. ápr. 5. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!