Szerinted Justin Bieber hány évet fog élni?
Figyelt kérdés
Ugye elkezdett drogozni, hamarosan lepukkan. Vajon meddig húzza még?2013. márc. 1. 15:50
1/12 anonim válasza:
ur isten:)) neked nincs sajat eleted??? ilyenekkel foglalkozol???:))) mit erdekel teged h mennyit fog leni:)))
2/12 A kérdező kommentje:
meg is kaptad a minusz pontodat!!!
2013. márc. 1. 18:13
3/12 anonim válasza:
Hát ha még töbször fog drogozni és a piálásra is rá fog szokni meg szerintem ha még jobban túl hajszolja magát akkor nem sokáig fog élni !!!!!
4/12 anonim válasza:
mostanában sokat gondolkozok ezen.... max MAX!! 40 év :( (Belieber vagyok)
5/12 anonim válasza:
látom nem szereted Biebert XD
én sem:) remélem már nem sokáig, de utána csak az menne hogy mennyire hiányzik mindenkinek-.-
6/12 A kérdező kommentje:
Justin Bieber összeesett a koncertjén: [link]
Lehet hamarosan meg fog halni!
2013. márc. 8. 11:36
7/12 anonim válasza:
te örülnél neki?? pff.. -.-""
én szeretem őt, és nem tudom. foglalkozz magaddal!!!
8/12 anonim válasza:
Hát, ezt így nincs ember, aki megmondaná. A Rolling Stones-osok is keményen ittak és drogoztak, mégis élnek. Az más kérdés, hogy emberi roncsok. Viszont tényleg sok zenész van, akik drog/pia miatt haltak meg (pl Bon Scott, Hillel Slovak), vagy ott van Kurt Cobain, aki a hírnévbe őrült bele, és öngyilkos lett. (Bár sajnos Justin nem fogja megtenni nekünk ezt a szívességet, hogy kinyírja magát)
9/12 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy örülnék neki, ha meghalna?
2013. márc. 9. 18:51
10/12 anonim válasza:
csak a szövegedből ezt vettem ki... de ha nem akk bocs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!