Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Valaki le tudná nekem fordítan...

Directioner00 kérdése:

Valaki le tudná nekem fordítani, hogy mit írnak ebben a cikkben?

Figyelt kérdés
Www. Sugarscape.com/main-topics/lads/815868/niall-horan-secret-olly-murs-impersonator Nem tudok angolul, a google fordítóba is beírtam, de nagyon nagy hülyeség jött ki.
2013. febr. 11. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
rendesen linkeld be mert nem jön be semmi.
2013. febr. 12. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem minket becsapni Nialler. Vagy, ugye? Dióhéjban, Niall Horan és Olly Murs nem úgy néz ki minden, hogy hasonló, de megfelelő, szőke Popstars fenéktermékek hasonlítanak a sötétben. Sőt, mint kiderül, a Mursatron érdemes nézni a hátát, ahogy már találkoztam néhány aggasztó bizonyíték arra utal, hogy a One Direction énekes valójában keltető egy gonosz tervét, hogy átvegye az életét.

Egyértelműen Goldilocks kapott Olly becsapni, mint beszélt az MTV hír, azt mondta: "Én és Niall kap olyan jól. Majdnem eszembe jut, amit volt, mint amikor én voltam az ő korában, bár nem vagyok a régi, de eszembe jut, amit volt, mint: szemtelen, pasas, amelyek a nevetés. " "És egy nap, én körülbelül öt percet késett a hangpróbát, és arra gondoltam, a zenekar már játszik, és Niall volt ott, miután soundchecked, és ő énekelte az én zenekar színleli, hogy nekem, és én, mint" Hé! " Én, mint "Én elvesztettem az állásomat, akkor" így Niall szedte a munkámat. " De kicsit sem tudja, hogy Nialler is tett öltözködni, mint a Murs alatt mindennapi életben. Csak nem elég az Y átölelve nadrágot és esélye, hogy mellé Caroline Flack ..

.

2013. febr. 13. 10:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Ez az: [link]

Remélem, hogy mostmár rendesen bejön :)

2013. febr. 23. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!