A One Direction-os fiúk melegek?
Sokan nagyon eltúlozzák ezt a dolgot, hogyha két fiú megöleli egymást, akkor máris melegek...
Egyszerűen Ők úgy viselkednek egymással, mint a testvérek. Nagyon szeretem Őket, és próbálok nem elfogultan írni, néha én is 'felfedezek' egy-két érdekes dolgot, ami...hmm...kissé félreérthető.
Persze mondhatjuk, hogy hülyülnek...
Viszont az, hogy megölelik, meg megpuszilják egymást, az nem jeleni azt, hogy b*zik!
NEM!Nem melegek!
Sok dolgot tudok felhozni...2 éve vannak együtt.Persze, hogy szeretik egymást.:') H*lyéskednek, viccelődnek...ez csak a fiatalság! viccelődésből csinálnak olyan h*lyeségeket,de azok is régen voltak már.Van/Voltak barátnőik. Ha megnézel róluk pár képet és pár videoklipet, akkor abból nem fogd megismerni őket. Írhatnák még 100 sort ,de úgy sem fogjátok fel. Persze h nagyon jóba vannak hiszen majdnem minden napjukat együtt töltik.
Kedves kérdésíró ! Neked , hogy esne ha a kedvenc sztárodról (akit a legjobban szeretsz) ilyen kérdéseket írogatnának?? Persze én is ismerek olyan sztárt/sztárokat akiket ki nem állhatok, de nem kötöm ezt azoknak az orrára akik a legeslegjobban szeretik azt.
Gondolkodj el...! Nem volt szép dolog! >.< a hócipőm tele van az ilyen kérdésekkel!
Én megvédem azokat akiket a legjobban szeretek !
Ez a véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!